Förenkla installationen med Axelents kabelstegar för maskinskydd

Att säkerställa säkerheten för industriell utrustning är av yttersta vikt. I vårt breda sortiment av säkerhetsprodukter för industri och lager finns våra kabelstegar som är specifikt designade för användning med maskinskyddssystemet X-Guard. Dessa kabelstegar erbjuder inte bara en stabil plattform för dina maskinskydd, utan revolutionerar även installationsprocessen med sin genomtänkta design och smarta funktionalitet.

 

X-Tray för X-Guard

Axelents X-Tray kabelstegar erbjuder flera fördelar som förenklar installationen av maskinskyddssystemet X-Guard. Designade för en smidig integration med X-Guard-stolpar och nätpaneler är dessa kabelstegar utrustade med specialfästen som garanterar en snabb, problemfri och visuellt tilltalande monteringsprocess.

 

Hög kvalitet
Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar långvarig prestanda och pålitlighet. Trådstegarna är konstruerade för att klara av tunga belastningar och tuffa arbetsmiljöer, vilket gör dem till det perfekta valet för industriella miljöer.

 

Snabb montering
Det unika med Axelents X-Tray trådstegar är att de är utformade med tanke på användarvänlighet och enkel installation. Alla våra trådstegar är konstruerade för att passa perfekt med X-Guard-stolpar och nätpaneler och med endast ett fåtal fästen och verktyg kan du smidigt montera dem på plats. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för komplicerade och krångliga installationssteg. Istället kan du fokusera på att få din maskinskyddslösning på plats snabbt och effektivt.

 

Säkerhet
Säkerhet är en prioritet för oss. Våra trådstegar är utrustade med robusta och säkra fästanordningar för att säkerställa att dina kablar är ordentligt skyddade och inte riskerar att skadas. Du kan lita på att våra produkter möter höga säkerhetsstandarder och bidrar till en trygg arbetsmiljö.

 

Flexibilitet
Vårt sortiment av trådstegar inkluderar olika storlekar, utföranden och konfigurationer för att passa dina unika krav. Oavsett önskad modell eller specialanpassade lösningar, har vi det du behöver. Läs mer och kontakta oss.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

Ljudet av säkerhet

Varje dag skyddar vi oss från potentiella faror som kan uppstå i vardagen eller på arbetsplatsen....

Nu hittar ni vår nya golvlist för dörrar i Axelent Xperience

Golvlisten förhindrar olyckor om mindre föremål skulle falla till golvet

Axelents nya golvlist för dörrar

En golvlist som passar perfekt med X-Guard maskinskydd och lager- och industri automations produkter

Upptäck fördelarna med vårt smarta klickfäste

Klickfunktionen gör det smidigt och framförallt snabbt att montera och inga andra verktyg eller f...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.