X-Guard nätpaneler – Modulärt och genomtänkt design

Maskiner och automatiserade processer är idag en grundsten inom många industrier och säkerheten för de anställda som arbetar runt dessa maskiner är av yttersta vikt. För att säkerställa att arbetsmiljön är trygg och produktiv utvecklar Axelent innovativa lösningar för att skydda människor som befinner sig och arbetar i dessa miljöer. En annan viktig aspekt är flexibilitet och anpassningsförmåga för möjligheten att snabbt kunna ställa om och arbeta på ett effektivt sätt.  

X-guard nätpanel

 

Ett maskinskydd med många fördelar  

I vårt sortiment av maskinskydd har vi ett flertal varianter av nätpaneler som erbjuder ett pålitligt skydd för både personal och maskiner i arbetsmiljön. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att passa olika typer av behov och arbetsmiljöer.  

En av de mest framstående egenskaperna hos X-guard nätpaneler är deras robusthet och hållbarhet. Tillverkade av högkvalitativt stål, erbjuder dessa nätpaneler ett pålitligt skydd för maskiner men också trygghet för de anställda i sin arbetsmiljö.  

X-guard nätpaneler är utvecklade på ett innovativt sätt för att anpassas till olika miljöer och krav. Med en mängd olika storlekar och varianter så som paneler i nät, plåt, plast eller med runda hörn kan dessa paneler enkelt anpassas efter specifika maskiner och arbetsområden. Oavsett om det handlar om större och mer komplexa maskiner eller mindre utrymmen där varje centimeter räknas, kan de anpassas för att passa och erbjuda optimalt skydd. 

När det gäller maskinskydd är säkerheten alltid Axelents största och främsta mål. Därför har våra nätpaneler designats utifrån säkerhet och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Designen på näten möjliggör en tydlig överblick över maskinerna samtidigt som de ger ett effektivt skydd för att förhindra oavsiktlig kontakt. Nätpanelerna är också lätta att öppna vilket gör det enkelt att ta sig in och ut ur området om en olycka skulle ske.  

Installationen är enkel och smidig. Det innovativa och flexibla snabbfästet gör det möjligt att snabbt montera och demontera panelerna vid behov genom att klicka i eller ur nätpanelen från stolpen, utan övriga redskap. Detta är särskilt värdefullt i en miljö där förändringar och omställningar är vanliga. Denna användarvänlighet minskar avbrottstiden och möjliggör smidigare drift i produktionsprocessen. 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

X-tray för X-guard – Förenklar installationen

Axelents X-Tray kabelstegar erbjuder flera fördelar som förenklar installationen av maskinskyddss...

Axelent X-Guard – Ett modulärt och effektivt maskinsydd

Axelent X-Guard är enastående när det gäller att erbjuda både arbetsplatssäkerhet och skydd för m...

Fördelarna med X-Guard verktygspanel

X-Guards verktygspanel ser till att dina viktiga verktyg och tillbehör alltid finns till hands. 

Ställ en fråga till våra säkerhetsexperter

Har du några frågor angående maskinsäkerhet? Ställ dom här!

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.