X-Guard nätpaneler – Modulärt och genomtänkt design

Maskiner och automatiserade processer är idag en grundsten inom många industrier och säkerheten för de anställda som arbetar runt dessa maskiner är av yttersta vikt. För att säkerställa att arbetsmiljön är trygg och produktiv utvecklar Axelent innovativa lösningar för att skydda människor som befinner sig och arbetar i dessa miljöer. En annan viktig aspekt är flexibilitet och anpassningsförmåga för möjligheten att snabbt kunna ställa om och arbeta på ett effektivt sätt.  

X-guard nätpanel

 

Ett maskinskydd med många fördelar  

I vårt sortiment av maskinskydd har vi ett flertal varianter av nätpaneler som erbjuder ett pålitligt skydd för både personal och maskiner i arbetsmiljön. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att passa olika typer av behov och arbetsmiljöer.  

En av de mest framstående egenskaperna hos X-guard nätpaneler är deras robusthet och hållbarhet. Tillverkade av högkvalitativt stål, erbjuder dessa nätpaneler ett pålitligt skydd för maskiner men också trygghet för de anställda i sin arbetsmiljö.  

X-guard nätpaneler är utvecklade på ett innovativt sätt för att anpassas till olika miljöer och krav. Med en mängd olika storlekar och varianter så som paneler i nät, plåt, plast eller med runda hörn kan dessa paneler enkelt anpassas efter specifika maskiner och arbetsområden. Oavsett om det handlar om större och mer komplexa maskiner eller mindre utrymmen där varje centimeter räknas, kan de anpassas för att passa och erbjuda optimalt skydd. 

När det gäller maskinskydd är säkerheten alltid Axelents största och främsta mål. Därför har våra nätpaneler designats utifrån säkerhet och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Designen på näten möjliggör en tydlig överblick över maskinerna samtidigt som de ger ett effektivt skydd för att förhindra oavsiktlig kontakt. Nätpanelerna är också lätta att öppna vilket gör det enkelt att ta sig in och ut ur området om en olycka skulle ske.  

Installationen är enkel och smidig. Det innovativa och flexibla snabbfästet gör det möjligt att snabbt montera och demontera panelerna vid behov genom att klicka i eller ur nätpanelen från stolpen, utan övriga redskap. Detta är särskilt värdefullt i en miljö där förändringar och omställningar är vanliga. Denna användarvänlighet minskar avbrottstiden och möjliggör smidigare drift i produktionsprocessen. 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

Nu hittar ni vår nya golvlist för dörrar i Axelent Xperience

Golvlisten förhindrar olyckor om mindre föremål skulle falla till golvet

Axelents nya golvlist för dörrar

En golvlist som passar perfekt med X-Guard maskinskydd och lager- och industri automations produkter

Upptäck fördelarna med vårt smarta klickfäste

Klickfunktionen gör det smidigt och framförallt snabbt att montera och inga andra verktyg eller f...

Säkerhetsinnovationer genom tiderna: Ta ditt skydd till nästa nivå!

Vår vardag präglas av en rad olika situationer där säkerheten spelar en nyckelroll och inte kan e...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.