Våra runda hörn ger din anläggning ett läckert specialdesignat helhetsintryck

En helautomatiserad monteringslinje med samverkande robotar som är uppbyggd i moduler för en flexibel produktion och anpassningsbar för framtida behov. Maskinen är konstruerad och framtagen av vår avdelning för specialmaskiner på Axelent Engineering i samarbete med KUKA.

Runt maskinen finns maskinskyddet X-Guard som uppfyller maskindirektivets krav på fasta skydd. Man har även valt att använda våra rundade paneler, X-Guard Contour, i hörnen vilket ger ett läckert specialdesignat helhetsintryck. Detta är en unik produkt och X-Guard är därför marknadens första maskinskydd med rundade hörn. Kabelläggningssystem X-Tray finns monterat inne i cellen och på maskinskyddet och integreras helt med maskinskyddet vilket vi är helt unika med på marknaden.

X-Tray kabelstegarna är starka, smidiga och enkla att montera utan diverse specialverktyg. De uppfyller alla krav för kabelförläggning enligt IEC 61537 och är dessutom certifierade vid UL, E90, SP och DNV-GL.
Alla trådstegar och beslag är svartförzinkade för att passa ihop med övriga komponenter. Trådstegar är anpassade för många olika användningsområden och klarar de allra tuffaste miljöer.

Kontakta oss gärna för att få mer kunskap kring våra maskinskydd och kabelstegar.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

Välj rätt lås och vilken säkerhetsklass behövs för din verksamhet?

Vad ska man tänka på när man väljer lås och vilken säkerhetsklass behövs för din verksamhet 

5 tips: Såhär jämför du olika maskinskyddsofferter!

Tips på vad du ska titta efter när du investerar i maskinskydd. Vilka är nyckelvärdena?

Dubbel slagport – Möjliggör en större öppning för bredare gods

Begränsat utrymme? Behov av en större öppning som lämpar sig för passage av bredare gods.

Våra kabelstegar är en revolution för maskinskyddsceller

I vårt ritprogram SnapperWorks kan du enkelt integrera trådstegarna. Testa det redan nu!

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!