Fördelarna med X-Guard verktygspanel

X-Guards verktygspanel ser till att dina viktiga verktyg och tillbehör alltid finns till hands. Denna specialdesignade panel är ett idealiskt komplement till ditt maskinskydd. Verktygspanelen kan enkelt förses med olika krokar och hållare för att passa just din verksamhet och behov. Panelen kommer i svart som standard och installationen är lika enkel som för alla andra produkter i X-Guard-serien.  


Ordning & reda
Genom att organisera runt robotceller och annan automationsutrustning som är inhängnad med säkerhetssystem skapas ordning och reda. Att ha allt på rätt plats vid rätt tidpunkt gör att man slipper leta efter de saker man behöver när man gör allt från städning, informerar, dokumenterar eller ställer om sin automationsutrustning. Detta förorsakar oftast onödiga fördröjningar och stilllestånd i produktionsceller.

 

Informera och dokumentera
För att enkelt överföra viktig information som exempelvis instruktioner, dokumentering samt övervakning får man effektivare produktion och säkerställer processerna.

 

Organisera verktyg
Med verktygstavla och upphängning av sopborstar, skyfflar m.m. finns allt på plats för att kunna sköta och hålla rent runt produktionscellerna. De komponenter som ingår i systemet kan enkelt monteras på säkerhetsväggar med väggmoduler i trådnät.

  • Enkelt – med färdiga lösningar som kan monteras utan specialverktyg
  • Flexibelt – kan enkelt anpassas och kompletteras efter behov
  • Kostnadseffektivt – låg investeringskostnad för effektivare produktion

Axelent är en komplett leverantör av säkerhet för produktion, lager och fastigheter. Vårt uppdrag är att alla medarbetare ska ha en säker arbetsmiljö och vi jobbar ständigt med att utveckla och ta fram produkter som ska bidra till säkerhet. Verktygspanelen är inte bara ett smart komplement till våra övriga produkter utan bidrar också till att rätt saker och rutiner finns på rätt plats. Något som kan vara avgörande i en situation där olyckan skulle kunna vara framme. 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

Nu hittar ni vår nya golvlist för dörrar i Axelent Xperience

Golvlisten förhindrar olyckor om mindre föremål skulle falla till golvet

Axelents nya golvlist för dörrar

En golvlist som passar perfekt med X-Guard maskinskydd och lager- och industri automations produkter

Upptäck fördelarna med vårt smarta klickfäste

Klickfunktionen gör det smidigt och framförallt snabbt att montera och inga andra verktyg eller f...

Säkerhetsinnovationer genom tiderna: Ta ditt skydd till nästa nivå!

Vår vardag präglas av en rad olika situationer där säkerheten spelar en nyckelroll och inte kan e...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.