Enkel skjutport - Idealisk vid trånga utrymmen

 

Det första du bör göra är att komma underfund med säkerhetsdörrens funktion och vilket utrymme du har att förhålla dig till. Många gånger väljs en dörr som inte lämpar sig för miljön eller tar för stor plats.

 

Valet av dörr är beroende av hur den ska fungera; en passage för personal, bli en materialingång eller -utgång, eller ha någon annan funktion? Skjutdörrar bör dock normalt inte användas som nödutgångsdörrar, eftersom vissa personer kanske inte kan öppna dörren tillräckligt snabbt när de får panik. Använd endast en skjutdörr för detta ändamål om det inte finns tillräckligt med utrymme för att öppna en gångjärnsdörr helt.

När är enkel skjutport ett bra val?

Samtliga av Axelents skyddsdörrar uppfyller Maskindirektivets 2006/42/EC krav för säkra produkter på marknaden.
I serien av dessa dörrar finns den enkla skjutporten. En enkel skjutport används ofta när det inte finns utrymme att öppna dörren som en vanlig passagedörr och där en enkel öppning är önskvärd. Till exempel i trånga utrymmen eller truckgångar.

Fördelen med samtliga dörrar i Axelents utbud – och så även en enkel skjutport – är att du inte behöver några specifika paneler till dörrarna. På ett enkelt sätt är det möjligt att göra om en fast vägg till en skjutport.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

Enkel skjutport med aluminiumskena – kundens mest förekommande val

Idealiskt val för truckgångar och höglager. Klicka för att få mer information!

Enkel skjutport med aluminiumskena – Idealiskt val för truckgångar och höglager

Kundens mest förekommande val – Se vår installationsfilm!

5 tips: Såhär jämför du olika maskinskyddsofferter!

Tips på vad du ska titta efter när du investerar i maskinskydd. Vilka är nyckelvärdena?

Dubbel slagport – Möjliggör en större öppning för bredare gods

Begränsat utrymme? Behov av en större öppning som lämpar sig för passage av bredare gods.

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!