Götaporten – där staden börjar

Götaporten
På Guldmyntsgatan i Göteborg uppför TB-Gruppen, via totalentreprenören Tommy Byggare, tre hus med totalt 95 moderna och exklusiva bostadsrättslägenheter. Husen kännetecknas av genomgående hög standard och Axelent Safe-X har i etapp ett levererat såväl förrådssystem som cykelställ. Projektet förväntas stå klart i augusti 2019.

I tider av miljö- och klimatfokus är cykeln något av människans bästa vän. Det har TB-Gruppen tagit fasta på och beställde därför 167 cykelplatser av Axelent Safe-X. Det handlar om dubbelställ med utdragbar skena och gasfjäder samt krokar på vägg. Krokarna effektiviserar nyttjandet av ytan i cykelrummet. Eftersom man hänger upp cykeln vertikalt på väggen så vinner man betydligt mer plats än om man parkerar den horisontellt på mark. Kroken är också bra att placera på platser där det annars kan vara svårt att använda golvytan och när man behöver få in de där extra sista platserna i ett projekt, t.ex. på pelare eller små väggytor. Till vindsförråden användes Axelents storsäljare,förrådssystem typ F.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Kundcase

Se vårt kundcase hos British Offsite i Essex, Storbritannien

Vi är glada över att kunna dela den otroliga resan i samarbete med våra uppskattade partners, Bri...

Kundcase – helhetslösning av förråd, cykelställ och servicestation till FastPartner

Vi ställde några frågor till Thomas Nilsson på FastPartner som valt en helhetslösning från Axelen...

Tillsammans skapar vi ett lönsamt flöde

På det småländska höglandet, närmare bestämt i Eksjö, ligger Björkö Mekaniska AB eller BMA som de...

Kundcase 1000 cykelplatser till Linnéuniversitetet!

Vi tycker det är extra roligt när vi får chans att visa på bredden av projekt som vi fått vara en...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.