24 aug. 2022• Förråd och cykelställ, Kundcase

Servicestation till Friluftsfrämjandet vid Borgen Outdoor

Ska du besöka Borgen Outdoor i Värnamo? Då kan du göra underhåll på din cykel innan det är dags att ge sig ut backarna. Med den smidiga konstruktionen kan du lyfta upp din cykel på stället och utföra enklare underhåll med de verktyg som följer med servicestationen. Servicestationen har en smidig pump med flertalet olika ventiltyper. Är du ute och går med barnvagn går det lika bra att pumpa den, eller varför inte en fotboll? Servicestationen står placerad i anslutning till parkeringen vid den lilla röda byggnaden.

 

En servicestation tillgänglig för alla besökare

Axelent Safe-X har sponsrat Friluftsfrämjandet som har flertalet aktiviteter där, med denna servicestation. Vi bytte några ord med Emil Ileby som är medlem i Friluftsfrämjandet.

- Stationen står strategiskt placerad intill parkeringen. Det är många besökare vid Borgen, inte bara folk från Värnamo så det är många som har nytta av den. Jag pratade med en annan medlem som är med i Friluftsfrämjandet här om dagen, och han ser helt klart att den används flitigt. Däckmärken på trädäcket som byggts runtom vittnar om att besökare varit framme och använt den och det är vi ju såklart jätteglada för. Vi har ju bland annat MTB skola med ett hundratal barn där uppe, då är det ju perfekt att kunna använda stationen om det är något som behöver fixas på cykeln.

- Servicestationen har allt man behöver med både pump och verktyg. Jag har själv använt den ibland, när man märker att det är lite ont om luft i ett däck. Det är verkligen praktiskt när man inte alltid tänker på att ha grejer med sig. säger Emil.

Servicestation Axelent Safe-X
Fotograf: Jonas Persson
Fotograf: Jonas Persson

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

Enklare att välja cykeln med nya cykelställ till kvarteret Kaksmulan i Sköndal

En hög servicenivå och pålitliga leveranser är några av anledningarna till att Axelent Safe-X är...

Nya vindsförråd för hyresgäster i Huddinge

En växande andel av de boende i kvarteret Rådsvägen i Huddinge har under de senaste åren sett sin...

“Det har aldrig varit enklare att värna om miljön”

I samband med att Österåkers kommun byggde om tågstationen i Åkersberga, fick Göran Tejbrant via...

Axelent Safe-X servicestationer till Gislaveds kommun

Genom projektet Polera upp centrum började Enter Gislaved leta efter en passande offentlig pump o...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.