Lär känna Arber Peci - KAM inom cykeställ

 

Arber Peci började sin anställning på Axelent Safe-X i mitten av september, efter drygt fyra månader har han nu hunnit bli varm i kläderna som KAM inom cykelställ. Vi har ställt några frågor för att lära känna Arber ännu bättre!

 

Berätta om dig själv och din bakgrund?

- Mitt namn är Arber Peci och jag bor i Värnamo. Jag är 29 år gammal och bor tillsammans med min fästmö. Jag gillar att spendera tid med min familj och vänner. Ett av mina stora intressen är bilar, jag gillar allt med dem! Jag har alltid vetat att sälj är något jag vill jobba med, men det blev mer självklart efter min praktik på en bilfirma där jag skulle vara på ekonomiavdelningen men redan efter första dagen frågade jag om jag istället fick vara ute i bilhallen för att hjälpa säljteamet. Efter att ha jobbat i  två veckor ihop med säljteamet visste jag att sälj var det jag ville jobba med!

Jag är en lyhörd och optimistisk säljare som sedan flera år tillbaka i fordonsbranschen har samlat på mig kunskap och kompetens inom försäljningsyrket. Det har möjliggjort att jag har kunnat skapa långsiktiga och förtroendegivande affärsrelationer med kunden i huvudfokus.

Jag drivs av att ständigt utvecklas och förbättras då jag som person är väldigt serviceinriktat och brinner för att hjälpa andra!

 

Vad var ditt första intryck av Axelent Safe-X?

- Jag möttes av en inkluderande arbetsmiljö och välkommande kollegor. Det framkommer tydligt att det finns en stor gemenskap på Axelent Safe-X. Jag kände väldigt snabbt att här kommer jag att trivas! Bra arbetsmiljö, kollegor och teamwork skapar en fantastik trivsel på jobbet!

 

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

- Det är väldigt varierande och spännande, ingen dag är den andra lik, vilket jag tycker om.

En vanlig dag innehåller såklart mycket kundkontakt, både via telefon och mail men också besök ute hos våra kunder.

 

Ditt största fokus är på cykelställ – vad är ditt första intryck av det?

- Att det är väldigt intressant, när jag nu fått fördjupa mig i produkterna mer insåg jag hur stort det är och hur många olika variationer det finns för att hitta bästa lösningen för en cykelparkering.

 

Vad har du för tankar och visioner för din framtid på Safe-X?

- Mina tankar och visioner är att följa med på en spännande utvecklingsresa där jag kan bidra med min kunskap och kompetens för att nå de gemensamma målen.

 

Vad är roligast med ditt jobb?

Att få jobba med kunder & försäljning är något jag verkligen tycker är roligt.

 

Säkerhet är vår kärnverksamhet inom hela Axelent, hur ser du på säkerhet inom Safe-X produkter?

- Jag ser hur hela produkten är framtagen ur ett säkerhetsperspektiv. Produkterna funkar otroligt bra och skyddar både andra produkter men främst människorna runt våra produkter vilket jag tycker är viktigast.

 

Vad betyder säkerhet för dig i vardagen?

- En trygg och bra arbetsmiljö är en självklarhet eftersom mycket av vardagen spenderas på jobbet och på de arbetsplatser man besöker. Även att befintliga säkerhetsföreskrifter ska respekteras och följas både för den egnas säkerheten men även andras.

 

Om du bara får välja ut en favoritprodukt ur Safe-X sortiment, vilken väljer du? Och varför?

- Cykelställ! Ju mer man lär sig och fördjupar sig om en produkt desto mer tycker man om just den produkten.

 

Kanske har du redan varit i kontakt med Arber? Om inte är du välkommen att höra av dig. Han hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring vårt sortiment av cykelställ!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

We are Axelent – Julia Alfelt

Som Product Manager analyserar Julia befintliga, men även nya marknader för Axelent.

Axelent Ambassador Academy dagarna

Varje individ bidrar till det större pussel som utgör Axelents framgång.

Johan Axelsson och Stefan Axelsson tilldelades näringslivsmedalj vid Kungliga Patriotiska Sällskapets årliga ceremoni

Axelent ägarna tilldelades affärsmedalj av Kungliga Patriotiska Sällskapet i Stockholm.

Celina Rösen gör sitt examensarbete inom Production Engineering och Management för Axelent Solutions på Axelent AB

Celina Rösen genomför en analys av produktionslinje, tidsstudier, identifiering av problemområden...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.