En gång varje år träffas Axelent AB, Axelent Engineering och Axelent Software för teambyggande aktiviteter och umgänge. I år blev det även officiell invigning av Axelent Arena – Axelents sporthall.

Fjorton lag gjorde upp om Bästa Teamresultat

165 kollegor i Axelent Group Sverige träffades på Axelent AB i Hillerstorp för gemensam lunch och efterföljande lagtävlingar. Fjorton lag tävlade i sju olika kreativa grenar där tid och teamkänsla var avgörande faktorer. De tre främsta lagen premierades med priser.

Invigning av Axelent Arena

Efter lagtävlingarna var det dags för invigning av Axelent Arena. Det blågula bandet klipptes av Axelents ägare tillsammans med Johan Lindbom, tränare för HV71 herrar.

Bandklippning på invigningen av Axelent Arena

Axelent Arena är en sporthall skapad för Axelents anställda. I arenan kan man välja mellan att spela innebandy, minitennis eller badminton. Där finns också ultramoderna spinningcyklar.

HV71 mötte Axelent Groups ledning

Höjdpunkten för många var den i förväg upptrissade innebandymatchen mellan Axelent Groups ledning och HV71. Båda lagen gav såväl själ som hjärta och det var aldrig tal om att ge bort några lägen.

Utgången förvånade kanske inte så många. HV71 vann matchen med 7-1. Matchen följdes av en nervkittlande straffläggning till publikens förtjusning. Den vanns också av HV71, men inte lika övertygande (3-2 blev resultatet).

Axelents ledning utmanar HV71 i innebandy

Föreläsning av HV71s mentala coach

Magnus Carlsson, mental coach hos HV71, började sin föreläsning med att intervjua tränaren för HV71 herrlag, Johan Lindbom. Efter detta följde Carlssons underhållande föreläsning om hur viktig varje individ är i ett framgångsrikt team.

Magnus Carlsson, HV71 föreläser på Axelents kickoff

Kickoffen avslutades med mat, mingel och utdelning av 165 gympapåsar innehållande X-märkta träningskläder och skor.

Pressrelease Axelent Arena

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Välkommen till det senaste av säkerhetsinnovation och vårt mångsidiga stötskyddssystem. Använd vå...

Introducerar vårt nya skydd mot skador på låg höjd

Axelent har utvecklat ett nytt tillägg till vårt unika sortiment av stötskydd, X-Protect - Golvba...

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.