Från sin vagga i de småländska skogarna har företaget expanderat hela vägen till Australien

Globalisering samt mer internationellt företagande är tidens tand. Svenskägda Axelent hittas snart överallt – från sin vagga i de småländska skogarna har företaget expanderat hela vägen till Australien. Här, nästan så långt bort från Småland du kan komma, har Axelent kommit att bli en given aktör inom industrisäkerhet.

Möt Axelent Australien

Movie + Article Presentation Axelent AU Web Image 800X530

 

En hjälpande hand till de i nöd

Axelent Australia begav sig återigen till Queensland för att deltaga i den årliga ”Foodbank Hamper Packning Day” som anordnas av näringslivet. Detta året sponsrade Axelent Australia även de lila familjekassarna och siktar på att göra så även nästa år.

Tillställningen som arrangeras av ”The Australian Institute of Packaging” hade 270 volontärer som packade 1200 familjekassar, 300 kassar för kvinnor och 200 kassar för barn inför skolstarten. Volontärerna skrev även personliga hälsningar på 1700 julkort.

Teamet nådde en miljon (AUD) i donationer 2019, under de senaste nio åren har de packat hela 10 000 kassar till de behövande. Axelent Australia är väldigt stolta över att stödja denna fantastiska verksamhet och vill uppmuntra alla att engagera sig i programmet.

Insatserna gör verkligen skillnad för de som annars inte hade haft tillgång till basvaror och mat under helgerna. Merparten av de 1700 packade kassarna kommer att distribueras till de boende i Queensland som har lidit stora skador från de bränder som har härjat i landet.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Hur möter vi framtidens rekryteringsbehov inom tekniska yrken?

Att rekrytera till industrin och tekniska yrken är en utmaning idag. Vi har pratat med Cecilia Da...

Du har väl inte missat funktionen ”About Us” i Xperience?

I Axelents digitala showroom finns flera användbara funktioner för att lära känna vilka vi är, vå...

Välkommen till Axelent. Vi kan säkerhet.

Vi har alltid varit stolta över att utveckla innovativa produkter 

Hållbarhet i fokus vid installation av laddningsstationer

Axelent har hållbarhet i fokus när man investerar i att erbjuda personalen möjlighet att ladda si...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.