X-Guard Plast och Plåt

Vi kan erbjuda X-Guard i heltäckande plåt- och plastpaneler i olika dimensioner och material. Vissa miljöer ställer krav på ett mer täckande skydd i form av genomsiktliga plastväggar eller täckande plåtväggar.

Svetsbur.jpg)

 

 

X-Guard Plast- och Plåtsystem är lätta att montera och du kan använda samma stolpar och dörrpaket som till våra övriga nätväggsprodukter. För att undvika mellanrum mellan stolpe och sektion rekommenderar vi att du använder vår specialanpassade kantlist i plåt.

Plast

Plastväggarna är värmebeständiga upp till 60 grader och finns med klar eller färgad plast, det senare som skydd mot t ex svetsblänk. Vår färgade plast uppfyller brandnorm UL 94 V0 och även EN 1598.

Finns i färgerna RAL 9011 (Svart) och RAL 9018 (Grå).

Plåt

Plåtsektion 0,8 mm. Finns i färgerna RAL 9011 (Svart) och RAL 9018 (Grå). Plåtsektionerna finns i två olika höjder, 1900 mm och 2200 mm.

WHITE.jpg)

 

Plåt med fönster

Plåtpanelen finns även med fönster. Användningsområdet för dessa paneler är där man vill övervaka en viss process. Plåtsektion med fönster finns i färg RAL 9011 (Svart). Tillgänglig i två olika höjder, 1900 mm och 2200 mm.

Plåtväggarna kan även beställas i specialfärg.

undefined

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.