Nya på säljavdelningen hos Axelent Ltd

Axelent Ltd är glada över att kunna presentera två nya medarbetare som ska stödja säljarbetet på de fortsatt växande marknaderna i Storbritannien och Irland.

Swindon.jpg)

 

undefinedJane Scarlett, försäljningschef för London och sydöstra England:

”Jag var lite nervös i början eftersom jag inte visste någonting om maskinskydd, men det gick snabbt över för alla i Swindon såg till att jag kände mig varmt välkommen och gav mig allt det stöd och de goda råd jag behövde för att bli en bra säljare för Axelent.

Jag är väl medveten om att jag har mycket kvar att lära och kommer att stå inför många utmaningar, men tack vare stödet från alla omkring mig ser jag verkligen fram emot 2016.”

undefinedDavid Haley, chef för försäljningskontoret:

”Jag inledde min karriär hos Axelent som säljadministratör i juli 2014. Jag började på Axelent Ltd då företaget upplevde en avsevärd tillväxt flera år i följd och jag visste att det var en ypperlig möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med företaget.

Här på Axelent Ltd fanns ett fantastiskt team som gav mig allt det stöd och de goda råd jag behövde för att bli en bra säljadministratör.

Under de senaste åren har tillväxten för Axelent Ltd bara fortsatt och det blev tydligt att det behövdes en chef för säljkontoret. Jag blev överlycklig när vd Marcel Darroch-Davies utsåg mig till ny chef för säljkontoret i december 2015.

Det har varit en underbar resa tillsammans med ett suveränt team och jag ser fram emot företagets fortsatta tillväxt. Jag uppmanar alla att jobba hårt och vara positiva för då händer det bra saker.”

undefinedSwindon är en mellanstor stad i sydvästra England. Den ligger mitt emellan Bristol, 56 km västerut, och Reading, 56 km österut. London ligger 114 km österut. I folkräkningen 2011 hade tätorten Swindon 185 609 invånare.

 

 

 

undefined

MACH är den största brittiska mässan för tillverkningsindustrin och den hålls vartannat år. På mässan presenteras de bästa innovationerna och största framstegen från en lång rad tillverkare inom energiteknik, medicinsk utrustning och rymdteknik.

Axelent Ltd kommer att vara med på MACH för andra gången för att visa fram Axelent X-Guard och sortimentet Axelent X-tra.

Besök oss den 11–15 april i monter 4598 i hall 4.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.