Made in Hillerstorp. Works global

2016 var ett väldigt bra år för Axelentfamiljen. Det är med glädje jag konstaterar att vårt hårda arbete lönar sig. Axelent växer inte bara i Sverige
utan även på global nivå, vilket tydligt framgår i detta nummer av X-News.

Stefan.jpg)

 

 

Ett gynnsamt konjunkturläge påverkar naturligtvis vår egen situation men samtidigt skördar vi frukterna från tidigare arbete. Axelent har stärkt sin position på flertalet marknader, även i nya regioner och framtiden ser oerhört spännande ut.

Axelent investerar för framtiden

Under året har vi märkt ett ökat behov av våra produkter och därför känns det logiskt att investera i såväl lokaler som maskinpark på huvudanläggningen i Hillerstorp. Vi bygger ut produktionsytan för att möta ökad efterfrågan från svenska men också internationella kunder. Vi märker av en utbredd nyfikenhet kring våra produkter och tjänster och vissa marknader utvecklas extraordinärt bra, inte bara på hemmamarknaden Sverige, utan även Nordamerika, övriga Europa och Asien visar stark tillväxt.

 

SafetyBookAutomatica.jpg

 

 

Safety Book på önskelistan

Vi har tidigare berättat om vår unika handbok för maskinsäkerhet, Axelent Safety Book. Boken används redan i Tyskland och i våra engelskspråkiga länder, strax är det dags för Sverige, Frankrike, Belgien, Nederländerna och Spanien att få sina språkversioner. Vi har väckt nyfikenhet på mässor med säkerhetshandboken bakom skyddande glas och jag vet att listan för svenska kunder som vill ha boken är väldigt lång. Se boken som en försenad julklapp som kommer att delas ut i början av år 2017.   

Jag önskar alla läsare en god jul och god fortsättning på det nya året! 

 

 

Stefan Axelsson, exportchef, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.