Ett personligare X i norr

Made in Hillerstorp, born global. Våra svenska rötter sträcker sig numera till 56 länder runt om i världen, men allra stadigast står vi av naturliga skäl i den nordiska myllan. Under 2015 satsade vi lite extra på den nordiska marknaden med begreppet X-Crew.

Car.jpg)

 

Hur många säljbesök hinner man med under ett år? Det beror naturligtvis på hur stor säljkåren är och hur distrikten ser ut. Vi på Axelent bestämde oss år 2015 för att göra en större besökskampanj.

X-Crew tar sig an Norden
Lite mer än 800 besök hann Axelents säljare med under 2014. Under 2015 bestämde vi oss för att fördubbla det. Förutom att säljgruppen fick ett namn, X-Crew, fick även säljarnas arbetsverktyg (bilen) en personlig profilering bestående av ett porträtt på säljaren tillsammans med en person ur kundtjänst för att synliggöra våra ambassadörer.

1 800 besök under 2015
Med nya bilar följde även en ny regionsindelning. Dessutom anställde vi ytterligare en säljare, så att teamet nu består av sex personer inklusive undertecknad. Kampanjen har slagit väl ut och vi kommer sannolikt att nå 1 800 besök innan årets slut. Fantastiskt roligt!

Förråden breder ut sig
Generellt har vår produktförsäljning gått väldigt bra under hela året, och det gäller även avdelningen Axelent Bygg som fokuserar på förrådsväggar.


Slutligen vill jag önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Slut, och håll utkik efter kommande nummer av X-News. 2016 ser ut att bli ett spännande år med mycket nytt! 

 

undefined

Stefan Axelsson, exportchef, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.