Axelent och Soco Systems

– paketerat framgångskoncept

Axelent är en av de globala marknadsledarna inom maskinskydd. Soco Systems är  ett världsledande företag inom förpackningsindustrin. Tillsammans skapar företagen ett paketerat framgångskoncept sedan några år tillbaka.

Soco.jpg)

 

Michaela Ahlberg, Försäljningsansvarig Danmark och Norge, Axelent AB:

”Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Soco Systems. Det hela började för några år sedan när jag efter enträgen bearbetning hade lyckats få dem att prova Axelents maskinskydd under ett projekt (de använde annan leverantör vid tillfället). Något år senare bjöd jag in dem till moderbolaget i Hillerstorp där de under två dagar fick besöka produktionen och träffa såväl kundtjänst som Axelents ledning. Jag vet inte om det var just besöket som övertygade dem om Axelents fördelar (redan under rundturen i produktionen lyckades Calle, fabrikschefen, att lösa några av Soco Systems kundrelaterade problem), men sedan dess har vi hur som helst ett gott samarbete.

Närmast till exempel levererade vi ca 90 meter maskinskydd och 10 dörrar (ritningen till vänster) till ett mejeri i Egypten. Vi skickade även med lite extra material samt 16 extra X-Lock för att komplettera/byta ut befintliga lås.”

Soco2.jpg

 

 

Claus Rasmussen, Projektchef, Soco Systems A/S:

Vi har känt till Axelent under lång tid men arbetat med andra lösningar. Så fick vi en stororder till Nordafrika och då passade Axelents tekniska lösning allra bäst. Just i detta fall var priset inte den viktigaste parametern utan det viktigaste var att lösningen var säker, stabil och beprövad. En fördel med Axelents maskinskydd är att de är enkla att montera och installera. Smarta lösningar som t.ex. X-Key är viktiga när montörerna arbetar långt från sin placeringsort.

Vi är nöjda med Axelent. Deras sälj- och serviceorganisation är effektiv och leveranstiderna korta. Jag är övertygad om att Axelent kommer att fortsätta att lyssna på sina kunder och utveckla fler tekniska lösningar som både efterfrågas och som det finns behov av.”

Bild: (från vänster) Bjørk Andersen, Sushma Rani samt Claus Rasmussen, Soco System A/S

FAKTA | SOCO SYSTEM A/S

Soco System grundades 1961 och är idag ett världsledande företag som utvecklar och tillverkar maskiner för förpackningsindustrin. Soco System erbjuder ett totalkoncept för hanterings- och förpackningsutrustning. 

2 anläggningar i Danmark
6 dotterbolag belägna i Storbritannien, Frankrike, USA, Spanien, Tyskland och Ungern
Knappt 200 anställda
Globalt nätverk med fler än 50 agenter
Mer än 80.000 kartongförslutare, flera tusen meter rullbanor och över 600 pallastare och palleteringsrobotar i drift.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.