Axelent Ltd växer för framtiden

Axelent Ltd har flyttat till större lokaler för att bättre kunna serva såväl befintliga som nya kunder. Lokalen som ligger på västra sidan av Swindon, Wiltshire, är nästan 8 000 kvadratmeter stor och innehåller såväl kontor som lagerutrymmen. Axelent Ltd ser fram emot att iordningsställa ett produktlager för att snabbt kunna leverera till kunder runt om i Storbritannien.

Ltd_kontor.jpg)

 


Marcel Darroch-Davies, vd, Axelent Ltd:

Den jobbiga flyttbiten är över och nu när vi kommit i ordning är vi riktigt nöjda med våra nya lokaler. Vi ser fram emot möjligheterna som den nya fastigheten erbjuder och vi känner att vi bättre kommer att kunna serva våra kunder både de kommande månaderna och åren. Precis som alltid när man flyttar har det varit några stressiga och milt plågsamma månader och jag vill tacka alla som har gjort det här steget i Axelents historia möjlig.” 

Nya kollegor

Barry Snedden – försäljningsansvarig, Sydöstra distriktet

Barrys uppgift är att täcka sydöstra England, inklusive London.

”Jag började min anställning på Axelent Ltd i augusti 2016 och jag är stolt och glad över att får vara en del av varumärkets fortsatta tillväxt och framgång.

Från första dagen till introduktion på plats i Sverige har allting känts väldigt bra. Axelents försäljningschef, John Hunter, har varit fantastisk och stöttande och han har en viktig del i min utveckling. Även vår vd, Marcel, är verkligen en riktig klippa att luta sig mot, alltid redo att hjälpa till. De verkliga hjältarna är dock människorna bakom teknisk försäljning och administration. Utan tvekan eller bristande tålamod har de hjälpt en nybörjare som jag. Sammanfattningsvis ett sant Team! En positiv framtid för Axelent Ltd.”

 


Damian Heath – Installationschef

Damian har flera års erfarenhet av installationsarbete och ingår nu i kundsupportteamet i sin nya roll som installationschef.

Jag började min Axelentkarriär i oktober 2015 som en del av installationsteamet. Under min relativt korta Axelenttid har jag hunnit se och uppleva ett företag i ständig expansion. Tack vare tillväxten har vi flyttat till större lokaler som ger oss möjlighet till fortsatt tillväxt.

Det verkade saknas en länk mellan kontoret och installatörerna, detta lade även Marcel märke till och frågade mig om jag ville bli ansvarig för att vara den länken – och allt som ingår i detta område. Eftersom jag har varit ute på fältet och arbetat som installatör samt har en god relation med installatörsteamet kände jag att det vore en position som skulle passa mig och som jag skulle kunna växa in i efter lite träning.


Frågar du mig är Axelents framtid i Storbritannien på ständig tillväxt och jag är glad över att få en ny utmanande roll samt att få lyckas tillsammans med resten av teamet.”

IMHX.jpg

 

 

IMHX-mässa
13–16 oktober

IMHX står för International Materials Handling Exhibition och är Storbritanniens största logistik- och lagermässa. Mässan hålls vart tredje år och årets händelse blev den största historiskt med fler än 16 000 besökare och över 400 utställare.

Axelent Ltd visade hela produktfloran under mässans fyra dagar och för första gången – det nya låset X-It. IMHX blev en stor framgång och Axelent Ltd ser fram emot att ställa ut på IMHX 2019.

PPMA.jpg)

 


PPMA-mässa
27–29 oktober

För femte gången deltog Axelent Ltd framgångsrikt på PPMA-mässan i Birmingham. I fokus var Axelent X-Guard tillsammans med Axelent Safety Book.


PPMA-mässan är branschledande inom produktions- och förpackningslösningar sedan 30 år tillbaka. Mässan besöks årligen av tusentals och Axelent Ltd vill passa på att tacka alla som besökte montern under mässdagarna och att de hälsar alla välkomna tillbaka 2017.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.