Allt vi gör handlar om säkerhet

Vi levererar lika mycket säkerhet som nätväggar inom branscherna maskinskydd, lager och förrådsväggar. Det här numret av X-News är ett levande exempel på det. Vi har tagit ett säkerhetsgrepp globalt och Axelent Safety tillsammans med Axelent ProfiServices är viktiga ingredienser för att bibehålla vår position som en av marknadsledarna.

Work safety.jpg)

 

Varför fokuserar Axelent på säkerhet? För det första därför att alla arbetstagare har rätt till en trygg och säker arbetsmiljö. Ekonomin är ett annat skäl. Arbetsplatsolyckor innebär stora kostnader för företag genom sjukskrivningar, skadestånd och produktionsbortfall. Slutligen vill vi hjälpa våra kunder att uppfylla de lagliga krav som styrs av olika EU-direktiv.

Safety Book – unik i sitt slag

Axelent ProfiServices, den tyska motsvarigheten till Axelent Safety, har knutit en av marknadens ledande experter till sig. Matthias Schulz har tillsammans med oss skapat en unik handbok i maskinsäkerhet.

Säkerhetsseminarium gjorde succé

Att säkerhet ligger rätt i tiden visar det välbesökta och uppskattade seminarium som Axelent ProfiServices höll i Stuttgart under april månad. Trots att seminariet var förenat med en anmälningsavgift fylldes platserna snabbt.

Säkra förråd

Vi tänker säkerhet även i sektorn förrådsväggar. Förutom att våra olika system uppfyller olika säkerhetsnivåer, erbjuder vi också Axelent Bygg Assistance. Tjänsten innebär att vid inbrott i några av oss monterade förråd, skickar vi ut ersättningsmaterial samt monterar förråden inom 2 veckor från det att anmälan är gjord till oss. Ibland får förrådsväggarna även andra uppgifter. Läs gärna artikeln om den fantastiska tunnelbanedepån i Norsborg.

Jag önskar alla läsare en underbar (och säker) sommar!

undefined

Stefan Axelsson, exportchef, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.