Slag för en god sak

Tappra barn-golfen är ett event som årligen arrangeras på Hooks GK. Bakom evenemanget står lokala företag och välgörenhetsorganisationen Tappra barn och tillsammans samlar man in pengar till behövande barn som har det tufft i livet.

Tappra Barn Golfen)

 

 

Golfdagen i Hook är en stor händelse som lockar ca 200 spelare och lika många företag. Värdar för tävlingen är Johan Davidsson, HV71, golfproffset Pelle Edberg och Karin Frick, programledare i sportsammanhang.

För Axelent spelade i Emil Rask, Marcus Claesson och Daniel Filipsson. I samma boll gick även hockey-legenden och före detta förbundskaptenen Bengt-Åke  Gustafsson. 

Utöver startavgifter auktionerades även värdefulla saker ut under kvällens middag. Allt från signerade hockeyklubbor till drivers från kända golfspelare. Målsättningen var att samla in 500 000 SEK, vilket man också överträffade!

Tappra barn är en ganska liten, men effektiv välgörenhets-organisation vars syfte är att på lokal nivå hjälpa barn med utmaningar i vardagen. För Jönköpingsregionen handlar det bland annat om att stötta Barn- och ungdomskliniken och barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) på Ryhov i Jönköping.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2019

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.