Axelent i exklusivt samarbete med Ahlsell

Axelent är stolta att presentera ett exklusivt samarbete med grossistföretaget Ahlsell. Sedan februari finns numera produktsortimentet X-Tray till försäljning via Ahlsells kanaler. På detta vis kan Axelent erbjuda ännu snabbare leveranser av kabelstegar till marknaden.

Samarbete Med Ahlsell)

 

 

Axelents ambition har länge varit att erbjuda sina kunder av trådstegar, den absolut bästa logistiklösningen. Med snabba leveranser vill man att professionella användare ska få rätt produkt, på rätt plats – vid rätt tidpunkt. Yrkesverksamma kräver ofta att de produkter som beställs levereras redan dagen efter.

Ahlsell kan erbjuda den bästa logistiklösningen

Axelent har sett en fördel med att distribuera trådstegar genom en grossist. På så vis får man en fungerande logistik och kan möta marknadens krav på snabba leveranser och tillgänglighet. Ahlsell kan erbjuda ett stort och brett sortiment. Grossisten riktar sig mycket till industrisektorn vilket även passar Axelents trådstegar. Ahlsell har ca 240 butiker och tre centrallager och distribution i hela norden samt i Estland, Polen och Ryssland.

 

Förhoppning om ökad försäljning

Axelent är väldigt stolta över samarbetet med Ahlsell. Mattias Darmark, Försäljningschef Norden:
”Vi kommer fokusera mycket på att bearbeta den svenska marknaden så att Ahlsell ser ökad försäljning och nya kunder som börjar köpa Axelents produkter via dem. Vår förhoppning är att väldigt snart bygga volym och försäljning.”

 

Axelent ska leda produktutvecklingen i branschen 

Inom branschen vill Axelent ta en ledande roll inom produktutvecklingen och erbjuda det bästa sortimentet på marknaden. X-Tray är ett enkelt sortiment, men med en bredd som gör det anpassningsbart och funktionellt inom olika branscher. Daniel Filipsson, Produktchef för X-Tray:
”Tidigare låg fokus enbart på trådstegar för elbranschen, idag riktar vi oss mer mot industrin. Vi har ett stort produkt-fokus och utvecklar och anpassar sortimentet efter varje branschs unika behov.”

 

Axelents X-Traysortiment finns på ahlsell.se

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2019

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.