Axelent around the world

Technical Conference Burgos)

 

 

 

Teknisk konferens i Burgos

Den 5 juni hölls en teknisk konferens för maskinsäkerhet i Burgos. Utöver Axelent arrangerades dagen även av Elektra, en specialist inom distribution av elektrisk utrustning och av Pilz som är ett ledande företag inom automation. De ca 20 personer som deltog i konferensen var kunder från olika delar av Burgos näringsliv. Dagen inleddes med att Jesús García, chef på avdelningen för maskinsäkerhet i Grupo Elektra informerade deltagarna om regler inom maskinsäkerhetsområdet. Axelent och Pilz visade upp nyheter i produktsortimenten, men även sina gamla favoriter. Slutligen gavs deltagarna möjlighet att få svar på alla sina frågor.

Trade Fair Bilbao

 

 

 

Mässa i Bilbao

Axelent Spain deltog på Subcontratación 2019 i Bilbao under juni. Montern var populär under mässan och lockade många besökare. Som alltid presenterades det breda sortimentet av säkerhetsprodukter upp. X-Guard, X-Tray, SafeStore och X-Store fanns alla att beskåda i montern.

Axelent tog även tillfället i akt att presentera McCue-produkterna med bland annat pollare och skyddsbalkar. De kompletterar det övriga sortimentet väl, och gör att Axelent kan erbjuda en helhetslösning för säkerthet i industri- och lagermiljö.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2019

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.