Axelent AB får ny försäljningschef

Rykande färsk och senaste tillskottet på Axelent AB är bolagets nya försäljningschef för Norden; Mattias Darmark. Med tidigare erfarenhet från försäljning och en vision om att utveckla den fortsatta tillväxten tar Darmark nu över efter Andreas Gotmark som istället fortsätter som Europeisk försäljningschef.

Forsaljningschef Mattias Darmark

 

 

Vad har du gjort innan du kom till Axelent?

Jag kommer tidigare från en roll som regionsäljchef inom byggvaruhandeln, då främst med Småland och Östergötland som ansvarsområde. Innan dess har jag arbetat som försäljningschef för Sverige, på ett tillverkningsföretag av elverktyg och innan dess även ett annat företag inom elbranschen.


Vilken titel har du på Axelent, och vad innebär det i praktiken?

Min tjänst på Axelent kommer innebära att jag tar över Andreas Gotmarks roll som försäljningschef för den nordiska marknaden. Som Nordisk försäljningschef ansvarar jag för försäljningen av hela Axelents sortiment och även för kundtjänst och vårt säljteam.

 

Vad har du för förväntningar på ditt nya arbete?

Jag ser verkligen fram emot att komma igång och att lära känna marknaden. Även om försäljningen för Axelent går bra så finns mycket utvecklingspotential. Jag vill verkligen bibehålla och utveckla de befintliga kunderna och samarbeten vi har, men kommer också arbeta hårt för att hitta vägar för att attrahera och bygga relationer med nya kunder. Axelent ska växa och ta ännu större marknadsandelar.

Vad är ditt intryck av Axelent såhär långt?

Fantastiskt! Det intryck jag fått hittills är att det är ett familjärt ställe, alla är trevliga och det är en väldigt bra stämning. Alla är väldigt framåt och på tå här, det märks! Det de flesta kollegor uttrycker är att det inte finns några begränsningar här; har man en bra idé så är det bara att köra! Det är kul och bra förutsättningar för att utveckla organisationen.

 

Varför tycker du att man ska anlita Axelent?

För att Axelent är en helhetsleverantör! Vi har inte bara maskinskydd utan allt från påkörningsskydd, rasskydd till kabelstegar, m.m. Vi tillverkar, levererar och utvecklar allt detta under samma tak. Detta ger oss unika möjligheter att anpassa oss till kundernas behov. Vår snabbhet, kunskap och inte minst företagskultur skapar förutsättningar för att vi skall kunna serva våra kunder med bästa tänkbara lösning. På Axelent strävar vi alltid efter att bli bättre och siktar på att bli bäst i branschen både i kundnöjdhet och i kvalitet!

 Axelent ska växa och ta ännu mer marknadsandelar

Mattias Darmark, Försäljningschef Norden

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2019

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.