2019 är möjligheternas år!

Det fortsätter att gå bra för Axelent! Med 2018 i backspegeln kan vi konstatera att vi har nio raka år av tillväxt bakom oss. Framgångarna beror delvis på att industrin som helhet har varit på stark frammarsch, men även att vi på Axelent har stärkt vår position på marknaden.

Axel Safety Agent 2019)

 

 

Den främsta anledningen till det starka resultatet under 2018 är helt enkelt att X-Guard är det bästa maskinskyddet på marknaden. Tillsammans med vårt kabelförläggningssystem X-Tray erbjuder vi en komplett lösning som ingen annan kan. Jag skulle även vilja påstå att vi har marknadens bästa säljorganisation och en effektfull marknadsföring. Under 2018 nådde vi en fantastisk räckvidd med vår globala kampanj i sociala medier och på webben.

Vi har ett år av hårt arbete bakom oss, det gläder mig att se att allt har betalat sig i ett bra resultat. Vi är stolta över det förtroende som våra kunder ger oss. Med hjälp av deras engagemang och feedback känner jag mig säker på att vi befinner oss på rätt spår när vi nu tar oss an år 2019.

Mats-Hilding-MD-Axelent-AB.jpg

 

 

Ett händelserikt 2019 väntar

2019 är möjligheternas år för Axelent, en stark investeringsvilja från våra kunder kombinerat med en organisation som står på tå borgar för fortsatta framgångar. Byggnationen av vårt logistikcenter fortgår och vi ser fram emot att se det i produktion under året.

Du kommer att få läsa om vår nya Product manager, Mikael Ström. Vår nya organisation på produktsidan säkerställer kvalitet i alla led och är något som jag tror starkt på.

X-News innehåller även senaste nytt om Axelent Engineering. En ny renodlad serviceavdelning gör att vi kan erbjuda våra kunder snabbare service. Ett uppköp gör att vi kan etablera vår PLM-plattform som en av de starkaste på marknaden.

Det är full fart framåt för Axelent, så håll ögonen öppna under 2019, möjligheternas år!


Mats Hilding,
VD, Axelent AB

Mats Hilding signature

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2019

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.