X-Guard - populära nätväggar i Thailand

Thailand är en snabbt växande marknad. Axelent SSEA Co., Ltd etablerades 2016 och står redo att möta den ökade efterfrågan. De säljer i det här skedet främst X-Guard och X-Tray. VD Andy Kitthanasup berättar här mer om ett projekt där han har sålt X-Guard i två omgångar till en mycket nöjd kund.

Axelent-X-Guard-machine-guarding-in-Thailand.jpg)

 

 

Thai Hansa Welding Electrodes Co., Ltd ligger i Bangpoomai, Samutprakarn province, i anslutning till Bangkok City. Företaget tillverkar högkvalitativa svetselektroder i olika material till flertalet användningsområden.

Företaget växer och har nyligen expanderat sitt lager. Där förvarar de inte bara sina svetselektroder utan även flera andra produkter. I det första skedet av tillbyggnaden behövde kunden dela upp ett mindre rum och där kom Axelent SSEA Co., Ltd in i bilden. De sålde in X-Guard och installerade det åt kunden.

X-Guard-machine-guarding-all-heights.jpg

 

 

När det så blev dags för en mer omfattande lösning på en större yta fick Axelent en förfrågan om att sälja X-Guard igen. Företaget hade flera alternativ att välja mellan när den 26 meter långa nätväggen med två stycken skjutportar skulle köpas in.


– Först besökte jag kunden för att ta del av deras kravbild för installationen och för att se lokalen. Efter det kunde jag rita upp en lösning i vårt smarta program SnapperWorks. Jag är glad att säga att de valde oss. Kunden framhävde att X-Guard är starkt, flexibelt och det är lätt att plocka bort paneler om det skulle behövas. Sedan ser det väldigt snyggt ut också. Vi installerade allt åt kunden och de blev väldigt nöjda med slutresultatet, säger Andy Kitthanasup.

 Kunden framhävde att X-Guard är starkt, flexibelt och det är lätt att plocka bort paneler om det skulle behövas.

Andy Kitthanasup, Axelent SSEA Co., Ltd

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.