Två nya medarbetare på kontoret i Milano

Jessica-DiMartino-at-Axelent-Italy.jpg

 

 

Jessica DiMartino

Jessica kommer till Axelent Italy direkt från sina studier, så hon är ny i branschen. Hon kommer att vara en del av ett litet och sammansvetsat gäng i Milano. Tillväxten under de senaste åren har varit fantastisk och behovet av nyanställningar har aldrig varit större. Anställningen av Jessica tillåter våra säljare att göra mer av det som de gör bäst, nämligen att möta våra kunder. Hon har redan visat sig snabb på att lära sig nya saker och kommer bli en viktig del av vårt team.

"Jag är väldigt glad för möjligheten att Axelent Italy, mitt första intryck av förtaget har bara varit positivt. Mina nya kollegor har varit väldigt vänliga och hjälpsamma, vilket har gjort det enklare för mig att komma igång med det nya jobbet."

Sabrina-Vezzoli-at-Axelent-Italy.jpg)

 

 

Sabrina Vezzoli

Sabrina har arbetat på Axelent Italy sedan upp-starten. Den första april kommer hon att börja arbeta heltid. Sabrina har tidigare arbetat med administrativa uppgifter för ett flertal företag.

"Jag är mycket glad och stolt över att bli en del av Axelentfamiljen på heltid. Under mina år som del-tidsanställd fick jag möjligheten att lära känna mina kollegor, så jag vet att jag kommer till ett proffsigt team som jobbar bra ihop. Jag älskar även att jobba för ett internationellt företag. Slutligen så uppskattar jag att jobba med min bror Davide."

Mecspe-Italy-2018.jpg

 

 

Axelent Italy ställer ut på MECSPE

2018 blir första året som Axelent Italy ställer ut på MECSPE-mässan. Vi är glada över att medverka på ett så stort evenemang och ser fram emot att möta många nya människor, säger Marcel Darroch-Davies.

Vi kommer att visa upp X-Guard med dess ständiga förbättringar, men även ett brett sortiment av kompletterande produkter. Förhoppningsvis kan Axel hitta en lucka i sitt späckade schema för att göra ett gästspel.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.