Syns man inte så finns man inte

Vi på Axelent har historiskt sett haft ett bra genomslag i vår kommunikation. Sällan har det varit tydligare än när vi nu summerar den första delen av vår globala kampanj. Den gav oss inte bara vår nya säkerhetsagent Axel utan även en mycket stor spridning av vårt varumärke världen över.

Axelent-global-campaign.jpg)

 

 

Axelents varumärke har aldrig varit starkare än det är nu. Det beror på ett systematiskt och långsiktigt arbete där vi har varit noggranna med vilka sammanhang vi synts i. Några av våra viktigaste kanaler har varit mässor, sponsring, X-News och under senare år även sociala medier.

Axelent står för snabbhet, service, säkerhet och smarta lösningar, det är själva kärnan i vårt budskap. Vår nya vän Axel får nu personifiera dessa värden. Det är roligt att se att så många har tagit del av filmen där Axel trots vissa bekymmer lyckas göra sågverket säkert. Men kampanjen har inte bara handlat om Axel, den röda tråden var säkerhet. Vår film Made in Hillerstorp blev även den mycket populär, har du missat någon av filmerna eller om du vill se dem igen så finns de på vår YouTube-kanal Axelent Group.

Mats-Hilding-Axelent-AB.jpg

 

 

Stora automationsmässor

Automation har aldrig varit mer aktuellt än nu och med det följer ett ökat fokus på säkerhetsarbetet. 19-22 juni 2018 åker vi till Automatica i München, det blir en stor mötesplats för alla i branschen. 15-18 maj finns Axelent AB och Axelent Engineering med på Elmia Automation i Jönköping. Det blir ett utmärkt tillfälle för oss att visa på vikten av säkerhet i automationsarbetet. Jag hoppas att vi ses där!

Mats Hilding Axelent AB

Mats Hilding, VD, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.