Säkra och smarta lösningar från Safe-X är nu en del av Axelent

Sedan 1 juni 2018 är Safe-X ett helägt dotterbolag inom Axelent Group. Safe-X har alltid haft ett tätt samarbete med Axelent. Nu blir det enklare för bägge att presentera en helhetslösning för kunden. Försäljningschef Lisa Brandelius berättar mer om det nya ägandet och om framtiden för Safe-X.

Lisa-Brandelius-och-Azra-Kovac-Safe-X.jpg)

 

 

Vilka produkter säljer ni?

Safe-X erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter till flera områden. Vi säljer produkter för utomhusbruk, bland dem finns våra mycket populära cykelställ. Vi säljer traditionella cykelställ, men även nyskapande varianter unika för Safe-X. Cykelstället ”BikeUp” har två våningar, en innovativ lösning som dubblar kapaciteten för antalet parkeringar. Andra utomhusprodukter kan vara allt från papperskorgar till farthinder. Inom industri, lager och bygg erbjuder vi säkerhetsprodukter till det mesta. Några exempel på produkter är påkörningsskydd, stötskydd, golvmarkeringar, observationsspeglar och kedjestolpar.

Hur många anställda är ni på Safe-X?

Vi är idag två anställda.

Vilka branscher jobbar ni mot?

Vi jobbar mot byggbranschen, industri och lager.

Cykelstall-fran-Safe-X.jpg

 

 

Vilka är de starkaste sidorna hos Safe-X?

Snabbhet och service genomsyrar vår verksamhet. Kunden står alltid i fokus, de får ett snabbt och professionellt bemötande och vid beställning har vi korta leveranstider. Våra produkter håller hög kvalitet till ett bra pris. Vi har möjlighet till att vidga sortimentet efter kunders efterfrågan. Vår egen konstruktion av cykelställen möjliggör även specialanpassade lösningar till kund.

Vilka fördelar ser du med att nu vara en del av Axelent?

Att vara en del av ett stort företag ger stora möjligheter. Många nya kollegor ger nya influenser och tillfällen att utvidga sina kunskaper. Axelent och Safe-X har historiskt sett alltid haft ett tätt samarbete, speciellt med Axelent Bygg. Att vi nu är en del av Axelent underlättar för oss att på ett tydligt sätt vara en heltäckande leverantör ut mot våra kunder. Vi besöker ofta samma kunder och kan nu hjälpa varandra åt båda hållen med försäljning och kundsupport.

McCue-fran-Safe-X.jpg)

 

 

Vad händer i framtiden?

Vi hoppas och siktar på att expandera. Ett område vi satsar extra på är cykelparkeringar. Än så länge har vårt fokus på försäljning legat på Norden. Vi hoppas kunna ta steget ut i resten av världen och expandera området avsevärt.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.