Axelentfamiljen växer!

Safe-X heter det senaste tillskottet i Axelent Group. Ett framgångsrikt bolag på egen hand med cykelställ och näthyllplan som sina storsäljare. Bolaget ägdes tidigare av sex privatpersoner, Axelents ägare återfanns bland dem. Sedan 1 juni är Safe-X ett helägt dotterbolag till Axelent.

Safe-X-levererar-cykelstall-och-andra-sakerhetsprodukter.jpg)

 

 

Det hela känns väldigt bra och nyheten har tagits emot väl inom organisationen. I förra numret av X-News kunde ni läsa om att Axelent har fått exklusiva rättigheter som återförsäljare till McCue och deras säkerhetsprodukter till industrimiljö. De kommer att säljas av Safe-X som nu tar klivet ut på den internationella marknaden. Vi hälsar också våra nya kollegor från Safe-X välkomna till Axelent. Missa inte intervjun med försäljningschef Lisa Brandelius där hon berättar om företaget och om hur hon och kollegan Azra Kovac ser på framtiden för Safe-X.

Mats-Hilding-MD-Axelent-AB.jpg

 

 

Ett ökat fokus på säkerhet och automation

Vi kan med glädje konstatera att de goda tiderna fortsätter för Axelent. Säkerhet och automation blir allt viktigare för våra kunder. Automation är en direkt nödvändighet för de företag som vill utvecklas, och säkerhetsarbetet är en förutsättning för att lyckas med automation. Det är goda nyheter för Axelent eftersom X-Guard är marknadens i särklass bästa maskinskydd!

Jag var på plats under Automatica 2018 i München. Mässan blir bara större och viktigare för varje gång. Det var tydligt att vi gjorde ett starkt avtryck på mässan. Vi gör ett nedslag i Axelents monter.

Det är inte bara i Europa som automationstrenden är stark, den märks tydligt även i Nordamerika, Asien och Australien. I just Australien har Axelent flyttat till nya större lokaler.

Från Asien kan ni läsa om Axelent i Thailand som har sålt X-Guard i flera omgångar till en nöjd kund. Det är en mycket intressant region för framtiden!

Mats Hilding signatur

Mats Hilding, VD, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.