Axelent goes global

Axelentmässor Worldwide.

Axelent-Group-at-Motek.jpg)

 

 

Ledande mässa på hemmaplan för Axelent

8-11 oktober 2018 | Tyskland

Den internationella mässan Motek ägde rum i Stuttgart och självklart var vi på plats. Mässan är världens ledande evenemang inom produktion och montering av automation, matningsteknik och materialflöde, effektivisering genom hanteringsteknik och industriell hantering.

En viktig händelse på mässan var också 25-årsjubileums firandet av att Axelent GmbH funnits i Stuttgart. Mats Hildning, VD för Axelent AB, var där och höll tal inför cirka 50 gäster och partners.

Axelent-at-Fachpack-2018.jpg

 

 

Fachpack

24-26 september 2018 | Tyskland

Första gången som vi ställde ut på Fachpack i Nürnberg. En mässa för förpackning, bearbetning och teknologi.

Det är viktigt att använda utställningar för mer varumärkesmedvetenhet och FachPack var mycket framgångsrik för det ändamålet!

Axelent-at-DAMEX-2018.jpg)

 

 

Daegu Automatic Machinery

14-17 november 2018 | Korea

DAMEX 2018 är den största automatiska maskinshowen i Daegu. DAMEX utställningen har en 18-årig historia och erbjuder affärsmöjligheter för båda deltagarna och den lokala tillverkningsindustrin. Utställningen presenterar nya trendprodukter, som FA-komponenter, verktygs- och metallbearbetningsmaskiner, maskinverktyg, precisionsmätinstrument, inspektionsapparater, logistiksystem, förpackningsmaskiner, form och svetsning. Utställningen bjuder också in över 20 koreanska stora medelstora företag för inköpsamrådsmöten.

S.V Tech som är Axelents agent i Korea ställde ut med våra X-Guardskydd.

CosmoCaixa-Barcelona.jpg

 

 

Robotar, Människor och Maskiner i Spanien

CosmoCaixa Barcelona är ett vetenskapsmuseum som tillhör Obra Social av "la Caixa" som ligger i Barcelona. Sedan förra året har Axelent Spain S.A.U. har utställt tillsammans med Elektra Catalunya på en robotmässa i Cosmocaixa.

Utställningen som heter "Robotar, Människor och Maskiner", samproducerad av Tysklands Federala Museum för Hälsa och Arbetskraft (DASA) i Dortmund, Granada Science Park och "La Caixa" Banking Foundation. Mässan berättar historien från de äldsta civilisationerna som tillverkade de första maskinerna fram till utvecklingen av robotar och den artificiella intelligensen.

Som framgår av bilderna bidrar Axelent till säkerheten vid den här utställningen med X-Guard transparenta polykarbonat paneler som gör det möjligt att visualisera allt arbete som roboten utför inom bilens monteringslinje.

Axelents X-Guard paneler skyddar en programmerad robot för att montera de olika delarna som behövs för biltillverkning.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.