Axelent förser Australien med starkare säkerhetslösningar

I slutet av 2017 blev NHP Axelents partner och fick därmed distributionsrättigheterna till Axelents maskinskyddssystem (X-Guard) och kabelstegssystem (X-Tray) i Australien.

Tack vare partnerskapet får de inhemska företagen tillgång till oöverträffade, flexibla och kompletta lösningar med möjlighet att skräddarsy produkter som alla tillverkas i enlighet med gällande lokala föreskrifter. Vi träffade nyligen Rohan Pandit, som är NHPs produktmarknadschef för Safety, Sensing & Signalling, för att prata om det nya partnerskapet och lanseringen av sortimentet.

Hur har kunderna tagit emot Axelents sortiment?

Lanseringen av de svenska kvalitetsprodukterna var ett naturligt steg för NHP eftersom de kompletterar vår existerande säkerhetsportfölj och ger oss ett fullständigt och omfattande sortiment. Responsen har överlag varit positiv och intresset har varit mycket stort eftersom produkterna skiljer sig från allt annat på marknaden och ger kunderna såväl helt skräddarsydda och integrerbara lösningar som ett otal möjligheter att anpassa produkterna exakt till just sina användningsområden.

NHP-is-the-Axelent-distributor-in-Australia.jpg)

 

 

Vilka har varit era största framgångar hittills?

Sedan vi började erbjuda de här avancerade, skräddarsydda lösningarna på marknaden i Australien har NHP och Axelent tillsammans säkrat och implementerat produkterna i olika projekt i hela landet. Flera redan pågående projekt har i sin tur lett till vi har många möjligheter och ett stort antal projekt under planering.

Hur ser framtiden ut för Axelent och NHP?

Även om vårt partnerskap är väldigt färskt har vi, enligt min mening, redan skapat en bra relation tack vare stödet vi får genom Axelents lokala närvaro i Australien. Med en gemensam grundval som bottnar i bådas passion för innovation ser partnerskapet mellan NHP och Axelent ut att gå en ljus och givande framtid till mötes.

Vad tycker du om Axelents nye säkerhetsagent, Axel?

Axel är ett nytt och spännande grepp för att skapa en säkerhetskultur på arbetsplatserna. Det här initiativet från Axelent väcker uppmärksamhet bland folk, är roligt och skapar en minnesvärd varumärkeskoppling. De innovativa produktserierna öppnar upp för säkerhetsarbetet och partnerskapet kommer definitivt att sätta nya standarder på den lokala australiska marknaden.

NHP:s Allen Rigby och Rohan Pandit efter den första ordern

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.