2018 är ett X-Tra bra år

År 2018 är på sätt och vis ett historiskt år för oss på Axelent. Vår bästsäljare, maskinskyddet X-Guard, fyller 10 år! Maskinsäkerhet har alltid varit ett centralt ämne för oss men vi får inte glömma bort att även de små detaljerna kan göra stor skillnad. På Axelent kallar vi dem X-Tra.

Axelent-X-Tra-2018.jpg)

 

 

Som global aktör inom maskinsäkerhet är vi vana vid att koppla ett helhetsgrepp kring säkerhetsfrågor. Det är också just säkerheten vi lyfter fram i den globala kampanj som i skrivande stund är inne i fas två. (Du har säkert sett vår säkerhetsagent Axel – om inte, kolla in Axelents sociala medier och Youtubekanal).

Det är ingen underdrift att påstå att vi är duktiga på att skapa säkerhet kring maskiner på ett smart, snabbt och enkelt sätt. Men allting handlar inte om säkra maskinskydd. Det finns behov även av annan typ av säkerhet ute hos våra kunder; t.ex. rasskydd, påkörningsskydd, speglar och farthinder. Utanför fabriken uppskattas bl.a. säkra cykelparkeringar, stabila bänkar och snygga avfallskorgar.

Stefan-Axelsson-Hillerstorp.jpg

 

 

Axelent satsar extra på X-Tra

Under våren 2018 har Axelent stärkt sin position inom X-Trasegmentet. Flera av er har kanske redan haft kontakt med Safe-Xs produkter. Safe-X är numera ett helägt dotterbolag till Axelent. Samtidigt har vi också inlett ett exklusivt samarbete med globala McCue. McCue har funnits 20 år på marknaden och erbjuder en mängd smarta produkter där vi är exklusiv återförsäljare på global nivå.

Stefan Axelsson, Exportchef, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.