Stjärnglans över Axelents varumärke

Vad kan idrott och sport bidra med i Axelentvärlden? Massor! Axelent har sedan flera år tillbaka i tiden identifierat sig med starka idrottsprofiler.

Axelent-sponsrar-HV71.jpg)

 

 

För oss på Axelent AB är sponsring inget nytt. Vi började redan år 2008 med det lokala speedwaylaget Lejonen som med vår hjälp lyckades köra till sig SM-guld inte bara en gång utan två. En av förarna i Lejonen var den danske föraren Nicki Pedersen och vi kom även att sponsra honom individuellt med följd att en ny marknad öppnade sig för oss i Danmark.

Landsgränserna suddas ut

Sport överbrygger landsgränser och sport engagerar, det vet alla som har besökt en arena. När det gäller vår svenska sponsring av SHL-laget HV71 har vi valt att bli deras partner eftersom vi i mångt och mycket delar samma värderingar trots att vi är verksamma i helt olika världar. Hos oss på Axelent finns alltid möjligheten för kollegor att utvecklas och precis på samma sätt tar hockeylaget reda på unga talanger. ”Grow with us” både i företag och på arena.

Axelent-Safety-Book.jpg

 

 

Sponsring är en tillgång

Förutom de rent marknadsföringsmässiga fördelarna med att vårt varumärke syns i sammanhang där många människor är engagerade, finns det även en annan tillgång. Sporten möjliggör integrering med kollegor och samarbetspartners. Det blir en trevlig kväll för alla och man får automatiskt ett samtalsämne nästa gång man ses.

När det gäller Tysklands Johannes Rydzek är det verkligen en imponerande bedrift av honom att försvara sin dubbla mästerskapstitel från 2015. Att han bär ett X under skidorna känns fantastiskt.

Att göra skillnad

Precis som ett X placerat på rätt plats kan göra skillnad för vårt varumärke, har Safety Book tagits emot oerhört positivt. Det är en bok som gör skillnad och vi är såväl stolta som glada över att ha Matthias Schulz i vårt stall.

Något annat jag är stolt över är allas insats under 2016. Vi har ett fantastiskt fint utgångsläge för år 2017. Pole position som det heter i sporttermer.

Mats Hilding signatur

Mats Hilding, Vd, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2017

Made in Hillerstorp. Born Global

För er som är intresserade av kinesisk astrologi så är år 2017 Tuppens år. Detta år sägs vara ska...

Stämningsfull vinter

En stämningsfull vinter önskar vi på Axelent.

Axelent Spain växer med raketfart

Axelent Spain, S.A.U har för tillfället en mycket positiv utvecklingskurva och har därför förstär...

Ökad lagerkapacitet för att möta kundernas efterfrågan

BMI Axelent är beläget i Saint Romain de Colbosc, en liten ort nära Le Havre vid franska Normandi...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.