Tack för förtroendet!

Ledaren

2017 var året då vi slog alla tiders rekord avseende levererade och monterade förråd samt cykelställ. Vi är enormt tacksamma och stolta över det fortsatta förtroende ni kunder ger oss dagligen.

Marcus-Claesson-Axelent-AB.jpg)

 


The Axelent way

Antalet förråd inklusive montage ökade markant under 2017 och har hittills fortsatt in i 2018. Vi stoltserar med en extremt kunnig grupp som arbetar som montörer hos oss på Axelent. Idag består de av 15 personer som enbart är ute hos våra kunder och monterar lägenhetsförråd och cykelställ. Vi tror på styrkan av att ha eget folk som monterar åt våra kunder – ni ska känna att Axelent tar ansvar hela vägen. Genom att ha våra egna montörer har vi möjligheten att hela tiden se till att vi håller en hög och bra kvalitet i det arbete vi levererar. Vi arbetar kontinuerligt med utbildningar och kompetenshöjning.

Från början

Vårt jobb är att hjälpa er att hitta den mest optimala förrådslösningen för just ert projekt. Ju tidigare ni låter oss komma in processen desto bättre lösning för just er. Vi kommer gärna ut till er och går igenom projekten för att kunna bistå med vår kompetens runt era förrådsutrymmen. Förråd och/eller cykelställ – vi hjälper er med planeringen. Lyft luren så berättar jag gärna mer om hur vi kan hjälpa just er!

Team Bygg

Hos oss är service ledordet. Vi är på plats för att hjälpa er. Snabba svar, hög service och kvalitet. Kontakta oss på telefon +46 370 37 37 36 eller teambygg@axelent.se så svarar vi direkt.

Läs mer om utvecklingen av Team Bygg och planerna för året på följande sidor. Vill du veta mer så är vi bara ett telefonsamtal bort, så berättar vi gärna mer om hur vi kan ta ett helhetsgrepp om era förrådsutrymmen.

Trevlig läsning!

Marcus Claesson
Försäljningsansvarig, Team Bygg, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.