Tack för förtroendet!

Ledaren

2017 var året då vi slog alla tiders rekord avseende levererade och monterade förråd samt cykelställ. Vi är enormt tacksamma och stolta över det fortsatta förtroende ni kunder ger oss dagligen.

Marcus-Claesson-Axelent-AB.jpg)

 


The Axelent way

Antalet förråd inklusive montage ökade markant under 2017 och har hittills fortsatt in i 2018. Vi stoltserar med en extremt kunnig grupp som arbetar som montörer hos oss på Axelent. Idag består de av 15 personer som enbart är ute hos våra kunder och monterar lägenhetsförråd och cykelställ. Vi tror på styrkan av att ha eget folk som monterar åt våra kunder – ni ska känna att Axelent tar ansvar hela vägen. Genom att ha våra egna montörer har vi möjligheten att hela tiden se till att vi håller en hög och bra kvalitet i det arbete vi levererar. Vi arbetar kontinuerligt med utbildningar och kompetenshöjning.

Från början

Vårt jobb är att hjälpa er att hitta den mest optimala förrådslösningen för just ert projekt. Ju tidigare ni låter oss komma in processen desto bättre lösning för just er. Vi kommer gärna ut till er och går igenom projekten för att kunna bistå med vår kompetens runt era förrådsutrymmen. Förråd och/eller cykelställ – vi hjälper er med planeringen. Lyft luren så berättar jag gärna mer om hur vi kan hjälpa just er!

Team Bygg

Hos oss är service ledordet. Vi är på plats för att hjälpa er. Snabba svar, hög service och kvalitet. Kontakta oss på telefon +46 370 37 37 36 eller teambygg@axelent.se så svarar vi direkt.

Läs mer om utvecklingen av Team Bygg och planerna för året på följande sidor. Vill du veta mer så är vi bara ett telefonsamtal bort, så berättar vi gärna mer om hur vi kan ta ett helhetsgrepp om era förrådsutrymmen.

Trevlig läsning!

Marcus Claesson
Försäljningsansvarig, Team Bygg, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg X-News 2018

4 maj 2018 • Bygg X-News 2018

Förråd till vinentusiaster i Paris

Les Chais de France är ett ställe där vinentusiaster kan hyra ett personligt förråd i företagets...

4 maj 2018 • Bygg X-News 2018

Axelents nytillskott på montörsidan

Vi hälsar nytillskottet Ted välkommen till Axelent.

4 maj 2018 • Bygg X-News 2018

Montören – en del av Axelents framgång

I Smålands fina skogslandskap ligger Axelents huvudkontor. Här i Hillerstorp har företaget samlat...

4 maj 2018 • Bygg X-News 2018

Förrådssystem FK+ – Klarar de tuffaste utmaningar

Våra fyra modellsystem täcker alla behov. Vilken typ av förrådssystem du ska välja beror på vilka...