Vi vill och kan förenkla byggprocessen

På Axelent Bygg utgår vi alltid ifrån det du behöver och vill ha. Det innebär att ju tidigare du kopplar in oss, desto mer tid vinner du till annat.

Jonas-Persson-Sales-Axelent-Bygg.jpg)

 


Snabbheten är vårt signum

Vi har arbetat hårt och målmedvetet för att säkerställa snabbheten som en del av Axelent Bygg. Vi erbjuder därför en hel del viktiga ingredienser i byggprocessen. När du väljer att arbeta med oss får du t.ex. en ansvarig projektledare för ditt projekt, snabb offert och ritning, snabba leveranstider (alla produkter finns på lager), våra egna montörer med specialkunskap för dig som inte vill montera själv och Axelent Assistance – vi garanterar snabb åtgärd vid skada eller inbrott.

Koppla in oss för snabbare process

Vi känner till att byggprocessen ibland kan passera många skrivbord innan den når vårt team. Ju tidigare du kopplar in oss, desto mer tid kan du få över till annat. Vi kan bli din förlängda arm i byggprocessen. Din partner som genom engagemang och kunskap ser till att du får mer tid över. Tid är ju dessutom kostnader – det vet alla. Ett tips i all välmening är därför att koppla in oss tidigt när ni börjar fundera på förrådslösningar så ska vi göra vårt allra bästa för att snabba på den delen av byggprocessen.

 

Lägesrapport för första kvartalet

Under året som gått har vi förstärkt Team Bygg med nya kollegor och montörer – en satsning som fallit väl ut. Tillsammans med er kunder har vi vid årets början slagit omsättningsrekord och vi vill därför passa på att rikta ett stort tack för förtroendet.


Jonas Persson

Säljare, Team Bygg

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg X-News 2017

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.