TeamWork är A och O

Ledaren

Första halvåret under 2017 har varit extremt intensivt för Team Bygg. Aldrig har vi levererat och monterat så många löpmeter förråd som hittills i år. Utan det goda samarbete vi har med våra kunder hade det aldrig gått vägen.

Andreas-Gotmark-ledare.jpg)

 

Samarbete

Vi är oerhört stolta över det förtroende vi dagligen får från er som kunder! På Team Bygg verkligen brinner vi för att vara flexibla och i samarbete med er hitta den bästa lösningen
– vare sig det handlar om produktlösningar eller leverans och montagefrågor. Det har varit en intensiv period med väldigt högt tryck på vår avdelning. Då är den nära relationen vi har byggt upp med våra kunder ack så viktig. Jag vill därför rikta ett stort TACK för det goda samarbete vi har med er.

Rekord

2017 har verkligen rivstartat, fler projekt än någonsin har levererats och monterats. Det har varit en utmaning som heter duga, men med Team Bygg bakom rodret så har vi fortsatt leverera en service i toppklass. Vi kan förstås alltid bli bättre och vi måste fortsätta utvecklas för att ännu bättre kunna möta era framtida behov.

 

Förstärkning

För att fortsatt kunna leverera de bästa lösningarna till er förstärker vi Team Bygg med ännu fler resurser. Vi hälsar Emilie och Andreas välkomna. Både Emilie och Andreas kommer ni att möta direkt när ni kontaktar oss vid offertförfrågningar, orderhantering och projektledning. I övrigt så fortsätter vi att utveckla vår produktionskapacitet för att möta er efterfrågan.

Läs mer om utvecklingen av Team Bygg och planerna för året på följande sidor. Vill du veta mer så lyft luren så berättar vi gärna mer om hur vi kan ta ett helhetsgrepp om era förrådsutrymmen.

Trevlig läsning!

Andreas Gotmark
Försäljningsansvarig, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg X-News 2017

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.