Hans Schourup A/S tar ett helhetsgrepp om Axelent Bygg i Danmark

Premiumpartner

Hans Schourup A/S grundades redan 1870 och utgår ifrån Århus, Danmarks näst största stad. Staden är även en av landets äldsta men befolkningen är en av de yngsta. En kombination som skapar en gemytlig atmosfär med epitetet Danmarks lyckligaste stad.

Arhus-1.jpg)

 


Axelents samarbete med Hans Schourup A/S sträcker sig många år tillbaka i tiden. Genom åren har Hans Schourup visat sig bli en allt större och viktigare partner för oss på den danska förrådsmarknaden. Nu tar vi nästa steg där vår danske partner, från och med september månad, tar ett helhetsansvar för Axelents förrådslösningar på den danska marknaden.

Andreas Gotmark, försäljningschef, Axelent AB:

”Detta är ett naturligt steg i vår fortsatta ambition att bli det naturliga valet av förrådslösningar till den danska byggindustrin. Vi har redan i dag ett väldigt gott och nära samarbete. Genom att nu ytterligare förtydliga detta hoppas vi stärka vår gemensamma ambition om att kunna erbjuda marknaden den mest kompletta lösningen vad det gäller produkter, service och installation.”

Arhus map.jpg

 


Christian Haldager Nielsen, försäljningschef, Hans Schorup A/S:

”Vårt fokus på förrådslösningar i Danmark har ökat under de senaste åren. Med en stark partner som Axelent i ryggen känner vi oss väl klädda för att ytterligare stärka våra ansträngningar.

Samarbetet med Axelent ger oss nödvändiga resurser för att bli ännu mer synliga på marknaden. Vi upplever stark tillväxt och Axelent har investerat i att följa vår ökade efterfrågan. Öppnandet av ett nytt Ringstedkontor på Själland tillsammans med vår bas i Århus möjliggör att vi kommer ännu närmare några av de mest intressanta byggprojekten i Danmark.”

 

FAKTA | HANS SCHORUP

Hans Schourup A / S grundades 1870 och är en av Danmarks ledande leverantörer av lagerlösningar.

Antal anställda 12
Omsättning 51 MDDK

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg X-News 2017

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.