Nu gäller det! Är du redo?

Vi är redo!

Då har första kvartalet av 2016 passerat, tiden bara rusar iväg. Härligt! Nu är våren äntligen här och man börjar se vårtecken som vitsippor och snödroppar poppa upp från backen och koltrastens härliga sång. Även fast vi alltid är på hugget i TeamBygg gör detta att man lägger i en extra växel.

Jonas_X.jpg)

 

Vi vill överträffa förväntan

Vi har i tidigare nummer berättat om alla fantastiska projekt vi fått möjlighet att göra tillsammans runt om i Norden. Med största ödmjukhet tackar vi för förtroendet att få möjlighet att i gott samarbete leverera förråd, cykelställ och montage. Framförallt gläds vi åt människorna vi möter på vägen och nya relationer. Alla byggare, platschefer, snickare, inköpare och övriga där vi i ett gemensamt samspel gör allt för att få en nöjd slutförbrukare i slutändan. Vi vill inte bara leverera förväntat inom förråd och cykelställ, vi vill överträffa förväntan. Varje dag, varje vecka och varje år.

Ett nytt revolutionerande lås

För att överträffa förväntningar måste vi vara lyhörda, därför har vi instiftat Årets feedback. Vi kommer också under året att komma med en hel del nyheter som bygger på inspel ifrån era tankar och idéer.

Först ut är vårt nya lås. Ett lås som ska revolutionera tanken runt klassiska cylinderlås i förråd. Mer info om den kommer i vårt nästa nummer men vi är extremt stolta över detta, då vi tillsammans med feedback ifrån alla lyckats skapa något helt nytt, unikt och med stor nytta för slutförbrukaren.

WHITE.jpg)

 

Så, saknar du något? Vill veta något? Ge oss feedback!

Släng dig på luren, vi är redo! Under hösten 2016 händer det en hel del hos oss som kommer att påverka din vardag positivt. Varför? För att vi vill vara den givna partnern i alla sammanhang runt byggprojekten. Vi har börjat med att stärka upp vårt TeamBygg med Per. Vi har även anställt fler montörer. Vi tror att du uppskattar att prata med Axelents egen personal ute på projekten.

Så nu kör vi, mer laddade än någonsin och mer rustade än någonsin. Vi ses därute på projekten runt om i Norden.

 

Fram tills vi ses, ta hand om dig!

 undefined

Jonas Gallneby

Försäljningsansvarig
Axelent Bygg

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg News

Allt du behöver till utomhusmiljön

Vi kickar igång våren genom att introducera en del av vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Har tjuven hälsat på?

Lugn, vi hjälper dig! Det är svårt att helt stänga tjuven ute, men med något av Axelents kraftiga...

Montage? Team Bygg är mer än bara nät och plåt

Du vet väl om att vi även erbjuder montage? Varje ny vecka rullar våra montörer ut på vägarna mot...

Erik tar över planeringen

Erik Samuelsson är ny innesäljare på Team Bygg. Förutom innesälj kommer Erik bl.a. att planera vå...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.