Har du sett våra cykelställ?

undefined

Idag ligger det mycket fokus på miljötänk och då är det bästa färdmedlet cykeln. Därför har vi på Axelent valt att börja sälja cykelställ för att på så vis dra vårt strå till stacken för en bättre framtid för miljön. Tillsammans med våra lägenhetsförråd kan vi leverera ett komplett projekt till dina bostadsrätter där man inte bara får fysiska produkter, utan även alla våra mjuka värden - På köpet!

Cykelställ.png)

 

Lisa Brandelius, försäljningsansvarig cykelställ:

”Utrymmena där cykeln ska parkeras är oftast begränsade och antalet cykelplatser per förråd ska allt som oftast maximeras till det yttersta. Vi har tagit fram den ultimata lösningen för detta där vi utnyttjar luftrummet och parkerar cyklarna uppe på varandra i två våningar. Med cykelställ i två våningar så fördubblas kapaciteten för antalet cykelplatser för ytan man har att tillgå.” 

Flexibla kundanpassningar

”Vårt tajta samarbete med leverantören av cykelställen gör att vi tillsammans med kunden kan påverka utformningen av ställen så att de på bästa sätt anpassas efter kundens specifika krav. Tex. så har vi nu ett projekt där vi precis är klara med att man kan låsa fast cykeln i ramen istället för hjulet. Detta har varit stor efterfrågan på då stölder på cyklar blir mer och mer frekvent.”

Kostnadseffektiva med bra kvalitet

”Vi kanske inte är ensamma på marknaden. Men det som särskiljer oss från våra konkurrenter är den produkt du får för det priset. Vi kan också garantera att du får dina produkter snabbt eftersom vi lagerhåller alllt och därför kan leverera ut produkterna i princip samma dag. Beställer du även samleverans med förrådsväggar så fixar vi montaget också. Det är vi unika på!”

 

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela Bygg X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg News

Allt du behöver till utomhusmiljön

Vi kickar igång våren genom att introducera en del av vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Har tjuven hälsat på?

Lugn, vi hjälper dig! Det är svårt att helt stänga tjuven ute, men med något av Axelents kraftiga...

Montage? Team Bygg är mer än bara nät och plåt

Du vet väl om att vi även erbjuder montage? Varje ny vecka rullar våra montörer ut på vägarna mot...

Erik tar över planeringen

Erik Samuelsson är ny innesäljare på Team Bygg. Förutom innesälj kommer Erik bl.a. att planera vå...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.