Ett stort och innerligt tack!

Ett nytt år har sett dagens ljus. Nu skriver vi 2016 i ämnesraden, och tackar 2015 för tiden som varit. Vilken år! Ett rekordår på många sätt. Vi är oändligt tacksamma över förtroendet från våra kunder. Ni vet väl att ni betyder allt för oss? Och ni vet väl att vi älskar era synpunkter. Vi är aldrig bättre än vår senaste leverans.

JonasG.jpg)

 

Vi förändras med våra kunder

Vi har knutit avtal med både befintliga och nya kunder och för att möta stigande efterfrågan på våra produkter och vår hjälp, kommer vi att utöka laguppställningen på både montör- och säljsidan. Tack för förtroendet!

Håll utkik efter fler smarta tillbehör

Förutom våra olika nätväggssystem erbjuder vi även en mängd smarta tillbehör (till exempel trådstegshyllan på nästa sida). Under år 2016 kommer vi att utöka antalet smarta tillbehör. Vi kan ännu inte avslöja vilka tillbehör det blir, men en sak är säker: Vi tackar våra kunder för feedback som utvecklar oss! Det är i mångt och mycket er förtjänst att vi kontinuerligt förnyar (och förbättrar!) vårt sortiment.

Vi tigger om feedback

Tycker du att vi tjatar om feedback? Tja. Vi gör det av en enda anledning: Dina synpunkter gör oss bättre! Vi vet att med synpunkter från våra användare kan vi förbättra sådant som idag inte är perfekt, och vi kan utveckla våra produkter för att bättre passa marknaden (dig).

WHITE.jpg)

 

Du kan få pris för dina åsikter!

Tävlingen Årets Feedback pågår för fullt, läs mer om den längre fram och var väldigt gärna med i tävlingen. (Stort tack till er som hittills hört av er!)

Avslutningsvis. Under år 2015 slog avdelningen Axelent Bygg flera (interna) rekord i antal levererade löpmeter till förrådssystem i Norden. Vi prisades av kunder och samarbetspartners genom att flertalet gånger bli vald till Bästa Leverantör och över detta är jag oerhört stolt. Ett stort och innerligt TACK! för att du funnits där tillsammans med oss.

Vi ses!

 undefined

Jonas Gallneby

Försäljningsansvarig
Axelent Bygg

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg News

Allt du behöver till utomhusmiljön

Vi kickar igång våren genom att introducera en del av vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Har tjuven hälsat på?

Lugn, vi hjälper dig! Det är svårt att helt stänga tjuven ute, men med något av Axelents kraftiga...

Montage? Team Bygg är mer än bara nät och plåt

Du vet väl om att vi även erbjuder montage? Varje ny vecka rullar våra montörer ut på vägarna mot...

Erik tar över planeringen

Erik Samuelsson är ny innesäljare på Team Bygg. Förutom innesälj kommer Erik bl.a. att planera vå...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.