Dags att hämta julsakerna ur förrådet!

Så, då var det dags igen. Advent. Lucia. Julen. Nyår. Ännu ett år ska summeras och bokslut göras över insatser som gjorts under året 2016. Byggbranschen går ju som vi alla vet i 110 just nu, en utveckling som bara pekar på en ihållande trend de kommande åren.

Jonas_4_2016.jpg)

 

Vårt jobb handlar inte om tråd och rör

Vi fascineras över och inspireras av alla de samarbetsföretag som vi gör jobb tillsammans med för att säkerställa vad vi tycker är världens bästa förrådslösning.

Vi kan förstås tycka vad vi vill, men vi är inget utan er dagliga input och feedback. Den gör oss bättre, mer på tå, mer redo och mer kompletta för att skapa något som inte ska göra skillnad bara för dig och mig – utan även för slutanvändaren som exakt denna tid varje år springer upp och ner till sitt förråd för att plocka in och ut julsakerna. Vi går till jobbet varje dag för dessa människors skull – för vi vill göra skillnad för personer i vardagen. En skillnad som innebär säker förrådslösning eller marknadens bästa cykelförvaring.

Vi jobbar med människor

Kan tyckas som stora ord, att göra skillnad med tråd och rör. Men det är inte det vi jobbar med. Vi jobbar med dig som läser detta, en människa som vill ha ett problem eller behov löst. Därför, fortsätt ös in feedback om produkter du saknar och feedback på förändringar som underlättar för dig.

Under 2017 förstärker vi teamet ännu mer både på projektledning och montage, för att vara redo att hjälpa just dig i din vardag med förråd, cykelförvaring och montage.

Vi tror på energi, vi tror på att alltid ge järnet i alla situationer och är tacksamma för att du ger oss chansen. Vi hoppas att din jul blir fylld av en ledighet präglad av gemenskap med nära och kära, lugn och ro i soffan eller ute i naturen. Kort och gott, på den plats du finner bäst inspiration för att ladda batterierna inför ett spännande 2017.

WHITE.jpg)

 

Tack igen för allt gott samarbete för att förrådssäkra Norden under 2016. Ta väl hand om dig i julhelgen så ses vi laddade inför kommande år!

 undefined

Jonas Gallneby
Försäljningsansvarig Axelent Bygg

Ps. Glöm inte, vi finns tillgängliga på teambygg@axelent.se även under mellandagarna.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg News

Allt du behöver till utomhusmiljön

Vi kickar igång våren genom att introducera en del av vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Har tjuven hälsat på?

Lugn, vi hjälper dig! Det är svårt att helt stänga tjuven ute, men med något av Axelents kraftiga...

Montage? Team Bygg är mer än bara nät och plåt

Du vet väl om att vi även erbjuder montage? Varje ny vecka rullar våra montörer ut på vägarna mot...

Erik tar över planeringen

Erik Samuelsson är ny innesäljare på Team Bygg. Förutom innesälj kommer Erik bl.a. att planera vå...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.