75 000 löpmeter nät

Rubriken säger allt. Vi har sålt och monterat rekordmycket under 2016. Häftigt! Vi sticker inte under stol med att det varit intensivt och högt tryck på Team Bygg – eller på Axelent över lag. Det har varit en spännande utmaning och med ett av världens bästa team bakom ratten behöver man aldrig vara orolig. Vi går in i ett nytt år laddade med mer energi än någonsin!

Starkt team

Vi rodde båten i land och det med bravur. Det stavas Team Work och hårt arbete. En känsla för kunden och ett hjärta som slår för service och att ge det lilla extra – i varje situation. Jag skulle beskriva det som ett starkt Team Bygg som alltid står redo att serva kunder på bästa sätt. Det är vårt jobb och det vi brinner för.

Tacksamhet

Vi är tacksamma för alla samarbeten men även den förståelse och vilja till att hitta lösningar, ni våra kunder visat under detta hektiska år. Det visar inte bara att ni gillar våra förrådslösningar – utan även att ni är världens bästa kunder! Ni har gett oss ett bevis på att vi är bra på det vi gör. Stort tack för det!

AndreasGotmark.jpg (1))

 

Bra, bättre, bäst

Försäljningen talar för sig själv. Under 2016 slog vi på Team Bygg rekord efter rekord. Men vi strävar alltid efter mer, att bli lite bättre, att nå lite högre. Vi står redo och laddade inför vad ett nytt år har att erbjuda och vi går in i 2017 med ambitionen att göra ett ännu bättre år.

Vår målsättning är att serva ännu bättre, svara ännu snabbare, montera ännu fler löpmeter förrådsvägg och se till att ännu fler kunder väljer oss.

En växel till

För att lyckas och nå resultat räcker det inte bara med fina ord. Det krävs summering av tidigare år, planering, utveckling och inte minst förstärkning. Därför växlar vi nu upp på Axelent! Under hösten/vintern har vi byggt ut vår produktionsyta med ca 5 000 kvm, som vi nu fyller med ny produktionskapacitet för att ännu bättre kunna svara upp mot marknaden under 2017.

Men även i organisationen växer vi! Jonas Persson kommer från och med januari förstärka försäljningen på fältet. Vi välkomnar även en ny kollega på innesälj och en ny montör.

Lär känna våra nya kollegor på Team Bygg på följande sidor och läs bl.a. mer om våra senaste produkter i vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Trevlig läsning!

Andreas Gotmark
Försäljningsansvarig Axelent AB

 

JonasPersson.jpg (1)

 


Låt oss presentera Jonas, ny säljare på Team Bygg

Vad har du för bakgrund?

”Jag är född och uppvuxen i Forsheda, men bor numera i Värnamo tillsammans med min sambo och son. Redan i tidig ålder bestämde jag mig för att jag skulle bli ”årets kock”. Så när det var dags att välja linje på gymnasiet föll det sig naturligt att välja Hotel- och restaurang. Tyvärr fick jag allergiproblem, men kämpade på och fullföljde utbildningen. Sedan arbetade jag två år som kock tills dess att det inte fungerade längre. När mitt givna mål gick i kras fick jag tänka om och efter diverse jobb fick jag chansen att börja som innesäljare och upptäckte då att sälj passar mig perfekt! De senaste åren har jag arbetat som distriktsäljare inom fästelement.”

Vilka är dina främsta egenskaper inom sälj?

”Jag är målinriktad, fokuserad och har ett starkt inre driv.”

Hur ska du ta dig an utmaningen som ny säljare på Team Bygg?

”Jag ser verkligen fram emot en ny utmaning! Team Bygg består av ett härligt gäng som strävar framåt och som besitter mycket kunskap om det vi gör. Så med deras hjälp, hårt arbete och stor ödmjukhet är jag övertygad om att jag kommer lyckas i min roll på Team Bygg.”

 

Vad är mest spännande med ditt jobb?

”Ingen dag är den andra lik! Det som är mest spännande är mötet med många olika typer av människor och självklart känslan av att en affär blir klar som man jobbat hårt för.”

Varför tycker du att man ska anlita Axelent?

”Vi vill inte bara leverera en produkt utan arbetar hårt för att leverera helhetslösningar. Vi sätter kunden i fokus och håller en hög servicenivå i alla led.”

5 snabba
med Jonas Persson

Storstad eller landet?
Storstad

Vara aktiv eller slappa?
Slappa

Äta ute eller hemma?
Båda

Favoritplats?
Liggandes i en solstol i Kroatien

Dold talang?
Jag är grym på att stryka

 

Kontakta Jonas
Direkt: 0370-37 37 63
Mail: jonas.persson@axelent.se

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg News

Allt du behöver till utomhusmiljön

Vi kickar igång våren genom att introducera en del av vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Har tjuven hälsat på?

Lugn, vi hjälper dig! Det är svårt att helt stänga tjuven ute, men med något av Axelents kraftiga...

Montage? Team Bygg är mer än bara nät och plåt

Du vet väl om att vi även erbjuder montage? Varje ny vecka rullar våra montörer ut på vägarna mot...

Erik tar över planeringen

Erik Samuelsson är ny innesäljare på Team Bygg. Förutom innesälj kommer Erik bl.a. att planera vå...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.