1700-talskaserner i centrala Köpenhamn blir bostäder

Anrika Sølvgade Kaserne i centrala Köpenhamn håller på att transformeras till 480 studentbostäder. Med Axelents hjälp levererar Hans Schourup hela 1,5 kilometer förrådslösningar till både källare och vindsförråd under våren 2016.

Kopenhamn.jpg)

 

Michaela Ahlberg, säljansvarig för Danmark, Axelent AB:

”Tillsammans med vår samarbetspartner Hans Schourup A/S har vi fått det fina förtroendet att leverera säkra förrådslösningar till Sølvgade Kaserne. Det handlar totalt om 1 402 meter förrådsnätväggar av typ F inklusive 463 dörrar samt 925 kvadratmeter tak av typ F.”

Axelents storsäljare

”Vårt förrådssystem Axelent F tillhör definitivt våra storsäljare då det ofta räcker med den styrka och säkerhet som denna lösning ger. Vi har redan i konstruktionsstadiet förberett för att allt ska gå så smidigt som möjligt när väggarna väl är på plats och ska monteras.”

 

Starka varumärken som arbetar tillsammans

”Genom vårt mångåriga samarbete med Hans Schourup A/S erbjuder vi på plats i Danmark en personlig och snabb service som uppskattas av de lokala entreprenörerna – speciellt i den tidspressade storstadsregionen med många pågående byggprojekt som kräver flexibla lösningar”, berättar Michaela Ahlberg på Axelent Denmark.

Nick Rasmussen på Hans Schourup A/S håller med:

”Jag tror att en del av våra framgångar består av att vi genom ett enkelt telefonsamtal kan erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt inklusive montage och cykelställ.”

Michaela avslutar: ”Genom våra företags gemensamma know-how och ett lösningsorienterat arbete, ser vi en stor potential för vårt samarbete med Hans Schourup A/S på den danska marknaden. Axelents ledord kvalitet, service och snabbhet är något som värdesätts mycket och som verkligen gör skillnad för slutanvändaren, oavsett var i Danmark det aktuella byggprojektet befinner sig.”

 

MICHAELA AHLBERG

Försäljningsansvarig Danmark  

+45 21 28 21 22

michaela.ahlberg@axelent.dk

 

Hans Schourup A/S har rötter ända från 1870, men är idag mest känd för att vara en av de ledande leverantörerna av lager- och förrådslösningar.

Konkurrenskraftig prissättning och produkter som tål att synas, i kombination med en unik erfarenhetsbas i form av engagerade medarbetare som var och en har bred erfarenhet av allt som erbjuds på marknaden.

Hans Schourup är en ledande aktör på den danska marknaden. Hans Schourup A/S ägs av Vilhelm Kiers fond, känd för att gynna allmänna välgörande, kulturella och sociala ändamål.

www.hans-schourup.dk

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg News

Allt du behöver till utomhusmiljön

Vi kickar igång våren genom att introducera en del av vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Har tjuven hälsat på?

Lugn, vi hjälper dig! Det är svårt att helt stänga tjuven ute, men med något av Axelents kraftiga...

Montage? Team Bygg är mer än bara nät och plåt

Du vet väl om att vi även erbjuder montage? Varje ny vecka rullar våra montörer ut på vägarna mot...

Erik tar över planeringen

Erik Samuelsson är ny innesäljare på Team Bygg. Förutom innesälj kommer Erik bl.a. att planera vå...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.