X-Tray – i enlighet med högsta standard

Axelents kabelstegeserie X-Tray är ett premiummärke inom segmentet. Detta är en av anledningarna till produktens stadigt ökade popularitet inom den hårt kontrollerade livsmedelsindustrin.

Artikelbild1 800X530px)

 

För att skapa och upprätthålla ett premiummärke som X-Tray krävs att regelverk och krav följs – så klart – men även att man gör det lilla extra för att ligga steget före.

Av den anledningen är Axelent medlemmar i välrenommerade EHEDG, som utläses European Hygienic Engineering and Design Group.

Certifieringar är vanliga inom industrin, som ett kvitto på att företaget eller produkten möter och uppfyller krav på exempelvis säkerhet. Nu blir certifieringar från EHEDG, som handlar om hygien, allt vanligare. Just EHEDG spänner dessutom över flera områden – EHEDG ställer krav på att produkter, material och även design som ska användas inom livsmedels- och läkemedelsindustrin är erkänt säkra.

Artikelbild3 800X530px

 

Konsortiet EHEDG är en europeisk icke-statlig organisation som syftar till att främja hygienisk design samt livsmedelsteknik för sina drygt 1300 anslutna medlemmar. Syftet från start har varit att säkra produktionsleden så att en mer kontrollerad produkt når fram till slutkonsument. Detta sker med hjälp av standarder, rekommendationer och certifieringar, skrivna och framtagna av medlemmar från olika områden: konsortiet innefattar utrustningstillverkare, livsmedelsindustrier, forskningsinstitut och myndigheter för folkhälsa. EHEDG är idag den mest globala aktören på området – USA:s motsvarighet FDA (Food and Drug Administration) är välkänd och respekterad, men EHEDG:s standarder anses idag ledande även utanför Europa.

Axelent vill med medlemskapet i EHEDG visa att vi som företag bryr oss om att på alla sätt hygiensäkra våra produkter och upprätthålla högsta standard. Ju mer kontrollerad och reglerad livsmedelsindustrin blir, desto säkrare blir produkterna som når slutkonsumenten.

Artikelbild2 800X300px)

 

Fakta EHEDG

  • Grundat: 1989
  • Huvudsäte: Frankfurt
  • Antal anslutna: 1300
  • Utläses: European Hygienic Engineering and Design Group.
  • Jobbar med: Säkerställa hygienen inom livsmedelsindustrin.

 

Läs mer om vårt medlemskap

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Kabelstegar

Bäst i klassen på kundanpassade trådstegsprojekt

Vi är bäst i klassen på att erbjuda trådstegar i kundanpassade längder, kundanpassade uppfästning...

Kräver din nuvarande kabelstege hela skalan av bits- och hylsnyckelsatsen för att monteras? Då har vi lösningen!

Alla har vi varit där. När man äntligen har plockat upp allt ur leveransen och ska påbörja montag...

Vår sidodosplåt är en ny variant av dosplåt på marknaden

Våra dosplåtar ger dig som kund fler valmöjligheter vid uppfästning av olika brytare, uttag eller...

Välj vilken färg du vill – vi har hela paletten!

Vi kan erbjuda kabelstegar i alla kulörer, ge oss färgkod så tillverkar vi enligt era önskemål oc...