Video text

Axelent är lyhörda och utvecklar hela tiden produkterna


Westbo Elteknik installerar och servar Axelents lokaler i Hillerstorp och som partner var det självklart att de började använda våra produkter. Deras elektriker monterar kabelstegssortimentet både i Axelents anläggningar men även hos sina övriga kunder runt om i Sverige. Vi träffade Emil Ileby för en intervju i Axelent Safe-X nya lokaler, där kabeldragningen just nu är i full gång.

Vad var det viktigaste kravet från er sida när ni väljer leverantör?
För oss elektriker är flexibilitet och smidigheten viktigast! Produkterna och framförallt tillbehören från Axelent känns genomtänkta och vi har även kunnat vara med och påverka produkter där vi har sett förbättringspotential. Ett exempel på detta är Sandwichelementet, där vi behövde få till fler hålbilder. Axelent lyssnade in vårt förslag och gjorde vissa justeringar på produkten. Det känns bra att ha det tajta samarbetet som resulterat i att jag idag står här och monterar dessa plåtar som vi tagit fram tillsammans. Det är något som är oerhört uppskattat av oss.

Vilka fördelar ser du hos oss som partner som särskiljer oss från andra leverantörer av kabelstegar?
Snabba leveranser och den nära kontakten man har. Axelent är lyhörda och utvecklar hela tiden produkterna. De är innovativa när det gäller uppfästningarna på det viset att en produkt kan användas på många olika sätt och till många olika lösningar. Att minimera antalet komponenter gör vardagen enklare för oss.

Hur stor omfattning rörde sig projektet på Axelent Safe-X om?
Safe-X anläggningen är ett av våra största projekt som vi någonsin har haft och omfattar ca 8000 kvm lagersamt ca 700 kvm kontor. Då takhöjden i lokalen är 12 m har det gått åt oerhörda mängder ministege för att ta sig ner till apparater vid golvnivå.

Hur ofta använder du dig av Axelent produkter och vilka fördelar har vårt sortiment?
Nästan dagligen då man sysslar med någon form av servicearbete på industri och behöver lösa kabelvägar på ett smidigt sätt. Fördelarna skulle jag säga ligger i tillbehören och mängden av olika möjligheter man har med hjälp av dom i olika miljöer. Inget är omöjligt och bara fantasin sätter stopp!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Kabelstegar

Bäst i klassen på kundanpassade trådstegsprojekt

Vi är bäst i klassen på att erbjuda trådstegar i kundanpassade längder, kundanpassade uppfästning...

Kräver din nuvarande kabelstege hela skalan av bits- och hylsnyckelsatsen för att monteras? Då har vi lösningen!

Alla har vi varit där. När man äntligen har plockat upp allt ur leveransen och ska påbörja montag...

Vår sidodosplåt är en ny variant av dosplåt på marknaden

Våra dosplåtar ger dig som kund fler valmöjligheter vid uppfästning av olika brytare, uttag eller...

Välj vilken färg du vill – vi har hela paletten!

Vi kan erbjuda kabelstegar i alla kulörer, ge oss färgkod så tillverkar vi enligt era önskemål oc...