X-Tray kabelstegar – något för alla

X-Tray kabelstegar har en övergripande uppgift: att hålla ordning på kablage. För att lyckas med det, för alla branscher och anpassat till alla kravspecifikationer, behöver utbudet vara brett och genomtänkt. En kabelstege från X-Tray är dessutom enkel att anpassa och installera samt är kostnadseffektiv och estetiskt tilltalande – allt i ett, utifrån dina behov.

Aw 74 Web Image 800X530 Cave)

 

Det enkla sättet att tänka är att Axelents X-Tray bara är ett komplement till maskinskyddet och storsäljaren X-Guard. Alltså att hänga på X-Tray, för en säkrare, snyggare och smartare förvaring av maskinens kablage – det stämmer, men X-Tray är mycket mer än så. För X-Tray står stadigt på egna ben med ett av marknadens starkaste och bredaste utbud av kabelstegar för alla branscher och med olika ytbehandlingar. I korthet: behöver du samla kablage har X-Tray alltid en lösning för dig.

X-Tray finns i en rad olika storlekar, utföranden och ytbehandlingar:

  • Elzinkad, där inga korrosionskrav finns
  • Varmförzinkad
  • Rostfri 304, utan efterbehandling
  • Syrafast 316
  • Svartzink, för att matcha svarta maskinskydd eller annan inredning (samt möjlighet till pulverlack i valfri kulör)
Aw 74 Web Image 2 800X530 Cave

 

Vad bör du då tänka på som kund vid behov av kabelstegar? Vi samlade några punkter att utgå från – styrka, anpassning och kostnad – för att hjälpa dig till ett bättre val.

- Styrka: Ofta är skarvarna det största problemet för en kabelsteges styrka, men Axelents kabelstegar har starkast skarvar på marknaden. Detta möjliggör marknadens längsta konsolavstånd, alltså färre fästpunkter både vid inköp och installation. Viktigt att tänka på, beträffande styrka, är dina framtida behov.

- Anpassning: Man brukar säga att det är detaljerna som gör det och så är det också när det kommer till kabelstegar. Axelents beslag och tillbehör har alla finesser som måste upplevas för att inse skillnaden på en kvalitativ och en massproducerad enkel produkt.

Axelent hjälper även till med snabba kundanpassade lösningar då vi inte bara är en ”hyllprodukt”, likt övriga producenter.

Anpassning kan även handla om estetik – att ha den billigaste stegen framför din dyraste maskin är kanske inte optimalt – kvalitativt och snyggt är modellen!

- Kostnad: Se till totalkostnaden, alltså priset på hela projektet, istället för att stirra dig blind på priset per kabelstege eller per meter. X-Trays kabelstegar och beslag är starka och därför i mindre behov av uppfästningar. Det gör projektet mer kostnadseffektivt, inte bara vid inköp utan framförallt då montaget också går mycket snabbare. Och sen, så klart, så håller kvalitetsprodukter längre och är lättare att hålla rena. 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Kabelstegar

17 dec 2019 • Kabelstegar, X-Tray, Daniels tips

Vertikalfäste 7700-111 till X-Tray för X-Guard

Nu finns nya vertikalfästet 7700-111 på hyllan! Med fästet kopplar du enkelt ihop horisontala kab...

25 mar 2019 • Kabelstegar, Movie, X-Tray

X-Tray – kabelstegen som pallar det mesta

X-Tray är kabelstegen som klarar det mesta. Inte nog med att den är smart, smidig och stark – den...

12 mar 2019 • Kabelstegar, X-Tray

X-Tray bäst inom livsmedelsindustrin

Axelents kunder har höga krav, deras kunder likaså. Elföretaget Solotec installerar och använder...

11 mar 2019 • Kabelstegar, Movie, X-Tray

Z-stegen möter livsmedelsindustrins höga hygienkrav

Axelents produktansvariga Daniel Filipsson visar på fördelarna med Z-stegen. En kabelstege med st...