Så fungerar SnapperWorks

Anpassa dina projekt med SnapperWorks

En snabbguide till SnapperWorks-programmet. Se videon om hur du bygger din egen maskinsäkerhet. Det är så enkelt att vem som helst kan göra det.

Hur du använder SnapperWorks

Steg för steg!

SnapperWorks fält för val av komponent

Välj en produkt i menyn, placera den på ritytan - ensam eller fäst den till en befintlig komponent, rotera eller dra. Du kan till exempel välja vilken nätvägg du vill och bara rita den som en enda panel eller sträcka den i den längd du behöver. Programvaran kommer sedan att välja de paneler och tillbehör som krävs för den applikationen.
Hemligheten bakom SnapperWorks är användarvänlighet!

Importera AutoCAD-filer

Du kan importera en AutoCAD-ritning (dwg eller dxf) för att använda som underlag när du ritar i SnapperWorks. Detta kan vara användbart för att illustrera ditt maskinskydd som skyddar tillgångar från bearbetningsområden. Det kan också vara användbart för att skapa en översikt över förrådslösningar i källare eller vind.

Skapa ditt egna rum

Om du inte kan använda en ritning men ändå vill illustrera din lösning i ett rum, kan du rita väggar, dörrar, fönster och pelare för att illustrera ytans förutsättningar. Du kan enkelt välja skala för ditt eget virtuella område och sedan sätta in nätpaneler, stolpar eller kabelstegar för att se vad du behöver och hur det passar.

Axelent Cad får produkterna att passa ihop

"Snap" innehåller regler för hur en komponent passar in i en annan. Om Snap-reglerna för två komponenter inte matchar, kan de inte ansluta till varandra. När två komponenter snäpper kan de snäppa vid olika punkter, i olika vinklar, vilket alla leder till olika material i materiallistan. 

Bortse från mått, SnapperWorks löser det

"Stretch" styr olika versioner av en komponent - olika längder, bredder och höjder. Du behöver inte ha ett verktyg för varje version av din produkt – använd sträckningsreglerna för att välja rätt version grafiskt. Om du till exempel har ett lagerställ du vill placera skiljeväggar på; välj bara nät och klicka en gång, dra över hela stället så hjälper SnapperWorks dig med de rekommenderade panelerna och tillbehören.

Få din materiallista direkt i SnapperWorks

Alla ändringar du gör i ritningen uppdateras automatiskt i materiallistan.
Du kan lägga till objekt, textrader eller fördefinierade textrader. Föremål som krävs enligt ritningen kan inte tas bort, men kvantiteten kan justeras.
När du är klar med designen och klickar du bara på erbjudandeknappen så får du en utskrift av materiallistan tillsammans med en toppvy av lösningen. Du kan också skicka erbjudandet till ditt orderhanteringssystem genom att klicka på exportknappen.

Se din färdiga produkt i 3D

Även om design är enklare och effektivare i en 2D-miljö är det ibland intressant att kunna inspektera lösningen i 3D. I SnapperWorks ritar du allt i 2D-miljö och när du vill kan du se resultatet i en 3D-vy. Du kan också exportera ritningen som en STEP-fil, som kan användas i din egen 3D Cad-mjukvara (till exempel Solidworks). Det här är ett bra sätt för att få en uppfattning om hur den färdiga produkten skulle se ut, eller bara för att verifiera om du har rätt paneler, färg, kabelstegar eller andra tillbehör.
Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.