Förnyad tungviktscertifiering

X-Guard tilldelas det tyska DGUV-märket för andra gången

Tyska DGUV Test är en symbol för trygghet och säkerhet. Test och certifierings-organisationen Berufsgenossenschaft, har utfärdat certifieringar sedan 1984. Certifieringen kan tilldelas kompletta produktions- och arbetsutrustningar, delar och tillbehör.

DGUV-test-Axelent-GmbH.jpg)

 

 

Harald Steidle Axelent GmbHFör att bli tilldelad DGUV måste en produkt genomgå omfattande typprover och tester. Testerna avgör om produkten uppfyller säkerhets- och hälsokraven. En viktig del av certifieringsprogrammet är produktkontrollen, som säkerställer att varumärket inte missbrukas. 

Rätten att använda DGUV-certifieringen gäller endast i fem år. Det kan förnyas, förutsatt att produkten fortsatt uppfyller säkerhetskraven.

Harald Steidle, vd, Axelent GmbH:

”X-Guard Classic har tilldelats DGUV-certifieringen ännu en gång. Det är en stor framgång för Axelent och ytterligare en bekräftelse på att X-Guard är ett av de bästa maskinskyddssystemen på marknaden.”

Motek i Stuttgart 9-12 oktober

Axelent GmbH ställde ut på hemmaplan och riktade strålkastarna mot X-Tray för X-Guard. Trådstegarna visades på flera olika sätt för att visa möjligheter och lösningar för alla typer av kabelmontage.

Som avslutning på mässan bjöds på ett omtyckt besök i montern. Axelent GmbH sponsrar handbollslaget TVB 1898 Stuttgart och målvakten Johannes ”Jogi” Bitter, som år 2007 blev världsmätare med tyska landslaget, gästade montern för autografskrivning och fotografering. Bilden till höger visar Jogi i mitten flankerad av Team Axelent GmbH.

Axelent GmbH at Motek Stuttgart Axelent GmbH and Jogi Bitter

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2017

Made in Hillerstorp. Born Global

För er som är intresserade av kinesisk astrologi så är år 2017 Tuppens år. Detta år sägs vara ska...

Stämningsfull vinter

En stämningsfull vinter önskar vi på Axelent.

Axelent Spain växer med raketfart

Axelent Spain, S.A.U har för tillfället en mycket positiv utvecklingskurva och har därför förstär...

Ökad lagerkapacitet för att möta kundernas efterfrågan

BMI Axelent är beläget i Saint Romain de Colbosc, en liten ort nära Le Havre vid franska Normandi...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.