Bangkok – navet för Axelents Thailandssatsning

Det nystartade thailändska företaget Axelent SSEA Co., Ltd. etablerades i december 2016. Vi ställde några frågor till Andy Kitthanasup, vd, för att få en lite djupare inblick i affärerna.

Axelent-Thailand-Andy-Kitthanassup.jpg)

 

 

Vilka produkter säljer ni?

”Vårt huvudsakliga fokus ligger på att marknadsföra Axelentsprodukterna X-Guard och X-Tray.”

Hur många anställda är ni på företaget?

”Nu i bolagets uppstart är vi tre medarbetare. Om verksamheten växer som beräknat kommer vi förmodligen att behöva anställa fler.”

Vilka sektorer jobbar ni mot?

”Vi planerar att bearbeta fyra målgrupper; robotåterförsäljare, Sis (System Integrator companies), slutanvändare (inom t.ex. livsmedels-, bil-, förpacknings- och jordbruksindustrin) samt statliga projekt och liknande.”

Vilka är Axelents starkaste sidor?

”Ur personlig synvinkel tycker jag att det är en blandning av flera olika delar, men för att nämna några; tillgången till egen forskning och utveckling, unika produktegenskaper, ett starkt varumärke, medarbetare med kompetens samt ett välutvecklat lagspel.”

Axelent-in-Bangkok.jpg

 

 

Vilka är fördelarna med att ingå i Axelent Group?

”Vi i Thailand är stolta över att få vara en del av ett av de bästa multinationella företagen. Andra fördelar är att vi ingår i ett välfungerande nätverk med global försäljning där vi hela tiden växer avseende affärsvärde.”

Vad tycker ni och era kunder om att Axelent är ett svenskt företag med egen tillverkning?

”För oss är det inget problem alls. Axelent erbjuder hög produktionsstandard, bra produktkvalitet och överlag ett bra och pålitligt system.”

Hur ser framtiden ut?

”Jag hoppas få se Axelents enastående och starka varumärke vinna mark i den här delen av Asien. Förutsättningarna finns definitivt.”

Fakta Bangkok (Krung Thep Maha Nakhon)

Folkmängd: ca 15 miljoner.

Staden blev Thailands huvudstad år 1782. Stadsbilden är mycket varierad med en blandning av moderna skyskrapor, kåkstäder, palats och ungefär 400 tempel i en härlig mix.

Flera globala koncerner har huvudkontor i Bankok samt produktions- och logistikanläggningar i Thailand, t.ex. Toyota, Michelin, Philips, Sony, Compaq, Tesco osv.

Axelent SSEAs kontor och lager ligger i Bangkok, men produkterna säljs över hela Thailand och dess grannländer i södra och sydöstra Asien.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2017

Made in Hillerstorp. Born Global

För er som är intresserade av kinesisk astrologi så är år 2017 Tuppens år. Detta år sägs vara ska...

Stämningsfull vinter

En stämningsfull vinter önskar vi på Axelent.

Axelent Spain växer med raketfart

Axelent Spain, S.A.U har för tillfället en mycket positiv utvecklingskurva och har därför förstär...

Ökad lagerkapacitet för att möta kundernas efterfrågan

BMI Axelent är beläget i Saint Romain de Colbosc, en liten ort nära Le Havre vid franska Normandi...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.