Isaberg)

 

    

   

Ett stenkast från Axelent I Hillerstorp finns södra Sveriges största bike Park!

Inte mer än drygt två mil från Axelent i Hillerstorp finns Isaberg Mountain Resort som förutom sin fantastiska skidanläggning, har en mängd olika uteaktiviteter för hela året. Hur låter rodel, kanot, Tree Top Adventure, hinderbana och cykelbanor? Just cykelanläggningen har vuxit sig så stor att den nu är den största cykelparken i södra Sverige.

Bikepark2 800X530

 

     

   

Ett paradis för cykelälskaren

I Isaberg Bike Park hittar du XC-banor (SM-bana), droppzones, dirtzone, step-up hopp, hoppzon, doserade kurvor och stenkistor, samt det mesta inom teknikträning och balans för mountainbike. För barnen finns tre gröna leder! Endurocyklister kan med glädje söka fart i branterna på området. Isabergs stora Pumptrack på 1500 kvadratmeter med massor av möjligheter för små och stora MTB-cyklister!

Här finns också en så kallad Pumptrack. Pumptracken är byggd med tanke på att alla ska kunna ta sig runt och hitta väldigt många olika linjer. Är man duktig och kan hoppa så finns det många möjligheter att ta luft! Vi tror inte någon cykelälskare kommer bli besviken!

För den som behöver förfina sina kunskaper finns både träningsläger och teknik- och introduktionskurser för både vuxna och barn.

Missa inte denna fina pärla, besök deras hemsida här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Introducerar vårt nya skydd mot skador på låg höjd

Axelent har utvecklat ett nytt tillägg till vårt unika sortiment av stötskydd, X-Protect - Golvba...

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Hög tillgänglighet möter en oöverträffad bekvämlighet

Gör säkerheten enklare och mer tillgänglig än någonsin tidigare. 

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.