Vi skriver ett nytt kapitel i företagets historia

Det händer mycket på Axelent Safe-X. I början av året förenades Safe-X produkter med Axelents förrådssystem och Axelent Safe-X bildades. Ett lyckosamt kast där vi redan nu ser väsentlig tillväxt. Vi känner oss bättre rustade än någonsin med ett oerhört väl sammansatt sortiment där produkterna kompletterar varandra. Vi erbjuder till exempel kompletta lösningar för lager, förråd och cykelförvaring.

Axelent Safe X Cykelställ Med Tak)

 

Förutom ett utökat sortiment har även vårt team vuxit – både på kontoret och ute på fältet. Att växa snabbt kan innebära utmaningar men vi har bestämt oss för att tillhandahålla förstklassig kundservice och pålitliga montage – trots vår tillväxt. 

En närmare presentation av Safe-X kundsupport kan du läsa i vårt senaste nummer av Safe-X News. Själv är jag ny i min roll som vd på Axelent Safe-X även om jag inte är ny på Axelent. 

Mitt tidigare uppdrag var försäljningschef för Axelent Europa och innan dess var jag vd på Axelent Ltd (Storbritannien). Oavsett vad som händer bakom kulisserna kommer service alltid att vara vår första prioritet. Att lämna ett varaktigt gott intryck är vår ledstjärna. Därför ligger förbättring av både oss själva och våra produkter alltid högst upp på agendan. Vi arbetar hårt för att förbättra hastighet och noggrannhet avseende vår service, de finare detaljerna i våra produkter och monteringsdokumentationen samt processerna – inte bara hos oss utan även hos våra leverantörer och agenter. Vi hoppas att du märker förbättringarna men om det finns något du tycker vi kan göra bättre – tveka inte att berätta det för oss.

Trots all denna förändring jag just berättat om så är vi bara i början av en spännande period där vi skriver ett nytt kapitel i företagets historia. Med det sagt hoppas jag att vi ses i nästkommande nummer av Safe-X News.

Trevlig läsning!

Marcel Darroch-Davies

VD, Axelent Safe-X AB

Vill du hellre läsa Safe-X News i PDF-format?

Läs hela Safe-X News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Välkommen till det senaste av säkerhetsinnovation och vårt mångsidiga stötskyddssystem. Använd vå...

Introducerar vårt nya skydd mot skador på låg höjd

Axelent har utvecklat ett nytt tillägg till vårt unika sortiment av stötskydd, X-Protect - Golvba...

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.