Safe-X utnämns som superföretag 2020)

 

   

Axelent Safe-X tilldelas prestigefyllt pris

För att ett företag ska klassas som ett Superföretag måste det uppfylla ett antal högt ställda kriterier. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan. I år är det 709 företag som uppfyller kriterierna för att ta sig in på Superlistan.

Vi är sanna entreprenörer med fokus på stabil tillväxt - att växa som företag men också att hjälpa våra kunder, leverantörer och samarbetspartners att växa och bli framgångsrika. Vi lär oss av våra misstag och har viljan och förtroendet att testa nya saker och nya tankesätt, säger Marcel som är Vd för Safe-X.

Vi är alltid hängivna att göra vårt bästa och med hög kvalitet, för uppgiften framför oss men också till våra kollegor och våra partners. Vi trivs med snabbhet, fatta snabba beslut och leverera hastighet till våra kunder och vi har roligt medan vi får saker gjorda! Därför inte minst vill jag tacka alla våra medarbetare för det fantastiska arbete de gör. Det är genom deras samarbete, kreativitet och kämparglöd som vi skapar magi.

Och ett stort tack till våra partners – som låter oss fortsätta att leverera säkerhet till världen!

 

 

 

Superföretag 2020 2 800X530

 

Information Superförtag

För sextonde året i rad nominerar affärsinformationsföretaget Bisnode Sverige tillsammans med tidningen Veckans Affärer årets Superföretag. Bisnode har identifierat och rankat företagen utifrån deras ekonomiska prestationer.

Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren.   

För att nå status som Superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för Superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna.

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Hög tillgänglighet möter en oöverträffad bekvämlighet

Gör säkerheten enklare och mer tillgänglig än någonsin tidigare. 

Lansering av Axelent Safety Design – En användarvänlig designupplevelse!

Gör dig redo att dyka in i en värld där säkerhet möter design  

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.